آلوارو آربلوا با چهره‌ای غمگین پس از شکست سنگین رئال مادرید در لیسبون مقابل رسانه‌ها ظاهر شد؛ شکست ۴-۲ در دا لوژ برابر بنفیکا تیمش را از جمع هشت تیم برتر لیگ قهرمانان حذف کرد. او با لحنی اندوهناک گفت که تیمش از همان ابتدا می‌دانست با چه چالشی روبه‌روست و تاکید کرد: «آن‌ها از […]

آلوارو آربلوا با چهره‌ای غمگین پس از شکست سنگین رئال مادرید در لیسبون مقابل رسانه‌ها ظاهر شد؛ شکست ۴-۲ در دا لوژ برابر بنفیکا تیمش را از جمع هشت تیم برتر لیگ قهرمانان حذف کرد. او با لحنی اندوهناک گفت که تیمش از همان ابتدا می‌دانست با چه چالشی روبه‌روست و تاکید کرد: «آن‌ها از ما بهتر بودند.»

سرمربی رئال مادرید ادامه داد: «ای کاش می‌توانستم یک دلیل مشخص برای شکست بیاورم، اما واقعیت این است که کمبودهای زیادی داشتیم. فاصله زیادی تا آن نسخه‌ای که می‌توانیم ارائه دهیم داریم.» درباره داوری نیز اصرار داشت که مسئولیت نتیجه با اوست و ترجیح می‌دهد درباره قضاوت چیزی نگویید.

آربلوا همچنین درباره نگرانی‌ها درباره دفاع مهاجمان اظهار داشت که هیچ پشیمانی از دیدگاه خود ندارد: «من به باور خودم پایبندم. اگر کسی فکر کند چون بازیکنان جلو دفاع نمی‌کنند می‌بازیم، با آن موافق نیستم.»

او تصریح کرد که تیمش نتوانست در طول ۹۰ دقیقه در سطح مورد انتظار ظاهر شود و افزود: «از آنچه می‌خواستیم باشیم، از سطح مورد انتظار، از جو ورزشگاه و از اهمیت بازی فاصله داشتیم. باید خیلی کار کنیم و آگاهیم که کارهای زیادی باقی مانده است. برای بردن چنین بازی‌هایی، در طول ۹۰ دقیقه باید خیلی چیزها را درست انجام دهیم.»

با اشاره به گل عجیب دروازه‌بان در آخرین دقیقه، آربلوا با خنده‌ای تلخ گفت: «این اولین بار نیست که دروازه‌بان به من گل می‌زند. آن‌ها مجبور بودند ریسک کنند، ما با نه نفر بودیم و خودمان هم باید گل می‌زدیم. ریسک کردند و برنده شدند.»

در مورد بنفیکا و سطح بازی، او تاکید کرد که هیچ‌چیز او را غافلگیر نکرده و پیش از بازی نیز می‌دانستند با تیم و مربی‌ای با کیفیت بالا روبه‌رو هستند: «نتوانستم سطحی را که می‌خواستم به بازیکنان منتقل کنم. وقتی تیم در سطح لازم ظاهر نمی‌شود، مسئولیت همیشه با من است.»

او درباره ۱۵ روز اخیر تیمش گفت که مسئولیت کامل شکست را می‌پذیرد، همان‌طور که در آلباسته پذیرفته بود: «اما هنوز از لیگ قهرمانان حذف نشده‌ایم؛ دو بازی دیگر داریم و با همین ذهنیت سراغ آن دو بازی می‌رویم.»

در مورد ترکیب تیم و استفاده از سسترو به جای سبایوس، آربلوا توضیح داد که تصمیم فنی بوده و هدف، محافظت از تیم در شرایط حساس بود: «به سسترو اعتماد زیادی دارم و حضورش برایمان بسیار مفید بود. موضوع دیگری نیست.»

او در نهایت درباره شدت و انگیزه تیم گفت: «خیلی چیزها کم داشتیم؛ خیلی چیزها. حریف در خانه‌اش برای بقا جنگید، با شدت بازی کرد و حملات بسیار خوبی داشت. یک دلیل واحد وجود ندارد؛ برای بردن بنفیکا، دلایل و ابزارهای زیادی کم داشتیم.»

بیشتر بخوانید: گواردیولا به رقیب قدیمی پیام داد: ممنون ژوزه!

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید