ملی‌پوشان فوتسال در دومین دیدار خود از سری مسابقات گروه D جام ملت‌های فوتسال آسیا – اندونزی ۲۰۲۶ موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر از سد عربستان بگذرد و با کسب ۶ امتیاز رسماً به مرحله حذفی این دوره از مسابقات صعود کند. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، ملی‌پوشان فوتسال در […]

ملی‌پوشان فوتسال در دومین دیدار خود از سری مسابقات گروه D جام ملت‌های فوتسال آسیا – اندونزی ۲۰۲۶ موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر از سد عربستان بگذرد و با کسب ۶ امتیاز رسماً به مرحله حذفی این دوره از مسابقات صعود کند.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، ملی‌پوشان فوتسال در دومین دیدار خود از سری مسابقات گروه D جام ملت‌های فوتسال آسیا – اندونزی ۲۰۲۶ موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر از سد عربستان بگذرد و با کسب ۶ امتیاز رسماً به مرحله حذفی این دوره از مسابقات صعود کند.

وحید شمسایی در این دیدار از ابتدا با ترکیب باقر محمدی، حسین طیبی (کاپیتان)، مسلم اولادقباد، محمدحسین درخشانی و سالار آقاپور بازی خود مقابل حریف سبزپوش خود را آغاز کرد و علیرغم حملات مکرر و مالکیت بازی با درخشش دروازه‌بان عربستان راهی به دروازه این تیم پیدا نشد. در آخرین ثانیه نیمه اول این دیدار بهروز عظیمی موفق به گلزنی شد، اما بعد از اعتراض عربستان و ورود VS این گل به دلیل اتمام بازی مردود اعلام شد.

در نیمه دوم مسلم اولادقباد با پاسی طلایی امیرحسین غلامی را در موقعیت گلزنی قرار داد تا این بازیکن با ضربه سر قفل دروازه عربستان را با کند.

باقر محمدی دروازه‌بان ایران روی یک غافلگیری و زمانی که عربستان رو به پاورپلی آورده بود با شوتی از راه دور گل دوم قرمزپوشان ایران را به ثمر رساند.

ایران در سومین دیدار ملی‌پوشان فوتسال برای صدرنشینی روز یکشنبه ساعت ۱۵:۳۰ به مصاف افغانستان خواهد رفت.

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید