به گزارش زیرنویس، علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران روز جمعه و در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه های تروریستی از سوی اتحادیه اروپا گفت: اتحادیه اروپا قطعا می‌داند مطابق مصوبه مجلس شورای اسلامی، ارتش کشورهایی که در مصوبه اخیر اتحادیه اروپا […]

به گزارش زیرنویس، علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران روز جمعه و در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس با اشاره به قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه های تروریستی از سوی اتحادیه اروپا گفت: اتحادیه اروپا قطعا می‌داند مطابق مصوبه مجلس شورای اسلامی، ارتش کشورهایی که در مصوبه اخیر اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران مشارکت داشته‌اند، تروریستی محسوب می‌شوند. لذا عواقب آن متوجه کشورهای اروپایی است که به چنین اقدامی دست زدند.

به گزارش ایسنا، مجلس شورای اسلامی پیش‌تر در واکنش به اقدامات خصمانه آمریکا و برخی متحدانش، مصوبه‌ای را به تصویب رسانده که بر اساس آن، هرگونه همکاری یا مشارکت کشورها در اقدامات ضدسپاه پاسداران موجب قرار گرفتن نیروهای نظامی آن کشورها در فهرست گروه‌های تروریستی از منظر جمهوری اسلامی ایران می‌شود.

این مصوبه در چارچوب اقدامات متقابل ایران و با استناد به اصل مقابله‌به‌مثل و دفاع از حاکمیت ملی به تصویب رسیده و مقامات کشورمان بارها نسبت به تبعات حقوقی و سیاسی چنین تصمیماتی برای طرف‌های اروپایی هشدار داده‌اند.

شایان ذکر است، اتحادیه اروپا به‌طور رسمی روز پنجشنبه «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران» را در فهرست سازمان‌های تروریستی خود قرار داد. این تصمیم در جلسه وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل اتخاذ شد.

 

منبع خبر: رکــنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید