به گزارش زیرنویس، محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: نخستین سری از اتوبوس‌های جدید دوکابین ۱۸ متری طی روزهای اخیر پس از حرکت از بندر شهید رجایی و طی مسیر طولانی، وارد تهران شده تا پس از انجام مراحل قانونی و آماده سازی، رونمایی و وارد خطوط شهری شوند. به […]

به گزارش زیرنویس، محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: نخستین سری از اتوبوس‌های جدید دوکابین ۱۸ متری طی روزهای اخیر پس از حرکت از بندر شهید رجایی و طی مسیر طولانی، وارد تهران شده تا پس از انجام مراحل قانونی و آماده سازی، رونمایی و وارد خطوط شهری شوند.

به گفته معاون شهردار تهران، با ورود این ۱۵ اتوبوس دوکابین به ناوگان حمل‌ونقل عمومی تهران، کیفیت و راحتی سفرهای شهری برای شهروندان افزایش می‌یابد. همچنین ۲۰ دستگاه دیگر به‌زودی ترخیص و به تهران منتقل خواهد شد.

ورود اتوبوس‌های دوکابین بعد از ۱۵ سال به ناوگان اتوبوسرانی تهران

هرمزی با بیان شرایط موجود برای ناوگان روسطحی حمل و نقل تهران گفت: سنگ بنای خطوط نه گانه بی.آر.تی تهران که از سال ۸۶ راه اندازی شده، بر اتوبوس‌های دوکابین استوار شده اما بالغ بر ۱۵ سال است که هیچ اتوبوس دوکابینی به این شهر وارد نشده و عملا این ناوگان به سمت فرسودگی مطلق پیش می‌رود. در عین حال مدیریت شهری ششم تلاش کرد بار دیگر این اتوبوس‌ها را با تزریق ناوگان به‌روز و جدید احیا کند و قرارداد واردات ۴۰۰دستگاه اتوبوس دو کابین را منعقد کرد. از سویی در خط یک بی آرتی که خط پرتردد میان پایانه‌های شرق و غرب تهران است، نیاز به بازطراحی و توانی تازه داشت که برای این منظور متروباس‌های ۲۶ متری در نظر گرفته شد. ۷۵دستگاه از این متروباس‌‎های تمام برقی پس از عقد قرارداد در دوره جاری مدیریت شهری، هم اکنون در خط تولید هستند و آنها نیز به زودی به کشور می‌آیند. این اتوبوس‌های انبوه‌بر در کنار ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی دیگر قرار است نقشی مهم در افزایش ترددهای شهری داشته باشند و همزمان موجب کاهش آلودگی هوای فعلی تهران شوند.

وی خاطرنشان کرد: ۱۵ دستگاه اتوبوس دو کابینی که به تهران رسیده‌اند، قرار است در ۲ خط آزادگان- دانشگاه علوم تحقیقات و پایانه افشار- پایانه جنوب مورد استفاده قرار ‌گیرند. بخش بعدی این ناوگان نیز به زودی به تهران می‌رسند تا به خطوط پرتردد تزریق شوند.

منبع خبر: مهـر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید