استقبال از فیلم‌های جشنواره فیلم فجر بدون افتتاحیه
استقبال از فیلم‌های جشنواره فیلم فجر بدون افتتاحیه

به گزارش تابناک، فیلم سینمایی «نگهبانان خورشید» به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی و تهیه‌کنندگی مهدی جعفری جوزانی، امروز شنبه ۱۱ بهمن‌ماه به عنوان فیلم افتتاحیه چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به نمایش درآمد. این اثر که به عنوان تنها انیمیشن در جشنواره حضور دارد، فیلم افتتاحیه جشنواره بود و نمایش آن […]

استقبال از فیلم‌های جشنواره فیلم فجر بدون افتتاحیه

به گزارش تابناک، فیلم سینمایی «نگهبانان خورشید» به کارگردانی عماد رحمانی و مهرداد محرابی و تهیه‌کنندگی مهدی جعفری جوزانی، امروز شنبه ۱۱ بهمن‌ماه به عنوان فیلم افتتاحیه چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر به نمایش درآمد.

این اثر که به عنوان تنها انیمیشن در جشنواره حضور دارد، فیلم افتتاحیه جشنواره بود و نمایش آن با استقبال مخاطبان همراه شد.

همچنین فیلم «غوطه‌ور» به کارگردانی محمدجواد حکمی در سانس دوم در سینمای اهالی رسانه به نمایش درآمد و استقبال مخاطبان صفی طولانی برای تماشای این فیلم تشکیل داده بود.

چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

گفتنی است این دوره از جشنواره فیلم فجر بدون مراسم افتتاحیه برگزار شد و پس از چند سال، خانه جشنواره از برج میلاد به پردیس ملت منتقل شد؛ تغییری که با واکنش‌هایی از سوی اهالی رسانه همراه بود.

 

منبع خبر: تابنـاک

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید