پنجاه و چهارمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک صبح یکشنبه برگزار شد و در آن، تصمیم به تعویق انتخابات از شهریور به دی ماه سال آینده گرفته شد؛ همچنین نحوه استفاده از هتل آکادمی ملی المپیک برای فدراسیون‌ها تعیین تکلیف شد. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، پنجاه و چهارمین مجمع عمومی کمیته […]

پنجاه و چهارمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک صبح یکشنبه برگزار شد و در آن، تصمیم به تعویق انتخابات از شهریور به دی ماه سال آینده گرفته شد؛ همچنین نحوه استفاده از هتل آکادمی ملی المپیک برای فدراسیون‌ها تعیین تکلیف شد.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، پنجاه و چهارمین مجمع عمومی کمیته ملی المپیک صبح امروز یکشنبه با حضور وزیر ورزش و جوانان و مسئولان کمیته ملی المپیک برگزار شد و طی آن تصمیم به تعویق چهار ماهه انتخابات آینده این کمیته از شهریور به دی ماه سال آینده گرفته شد.

در این مجمع همچنین آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو در مورد نحوه استفاده از هتل آکادمی ملی المپیک اعتراضاتی را مطرح و خواستار استفاده برابر و عادلانه فدراسیون ها از این هتل شد.

میراسماعیلی که حمید عزیزی رئیس فدراسیون گلف و عضو هیئت اجرایی را خطاب قرار داده بود، اعتراضش را مطرح کرد و پس از بحثی که بین این دو شکل گرفت مقرر شد هر فدراسیونی از هتل آکادمی ملی المپیک استفاده نمی‌کند، سهم استفاده از هتل به حساب آن فدراسیون واریز شود.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید