به گزارش زیرنویس، ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال پس از باخت تیمش مقابل پیکان گفت: «به حریف تبریک می‌گویم، آن‌ها مستحق برد بودند و فرصت‌های بهتری داشتند.» او در پاسخ به سوال درباره بی‌انگیزگی تیم افزود: «مسائل زیادی اطراف ماست و نمی‌توانیم تنها با همه مشکلات بجنگیم. باید تمرکز کنیم، تسلیم نمی‌شویم و مثل بازی با […]

به گزارش زیرنویس، ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال پس از باخت تیمش مقابل پیکان گفت: «به حریف تبریک می‌گویم، آن‌ها مستحق برد بودند و فرصت‌های بهتری داشتند.»

او در پاسخ به سوال درباره بی‌انگیزگی تیم افزود: «مسائل زیادی اطراف ماست و نمی‌توانیم تنها با همه مشکلات بجنگیم. باید تمرکز کنیم، تسلیم نمی‌شویم و مثل بازی با سپاهان ادامه می‌دهیم.»

در مورد صحنه مشکوک پنالتی، ساپینتو تاکید کرد: «این دومین بار است که این داور برای ما پنالتی نمی‌گیرد.»

او همچنین درباره عملکرد بازیکنان و مشکل گلزنی گفت: «به همه فرصت دادیم، اما باید گل‌های بیشتری بزنیم. این مشکل اصلی ماست.»

در مورد گل خورده از اشتباه آشورماتوف، ساپینتو توضیح داد: «گل خوردن تقصیر یک نفر نیست؛ چهار اشتباه فردی داشتیم و باید همه را بررسی کنیم.»

او در پایان تاکید کرد: «همیشه امید داریم و برای رقابت قهرمانی می‌جنگیم.»

منبع: شـهر آرا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید