کارلوس کیروش زمستان سال ۹۲ مرتب فریاد می‌زد و تاکید داشت که امکانات آماده‌سازی برای تیم ملی جهت حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل اصلا مناسب و کافی به نظر نمی‌رسد. سرمربی وقت تیم ملی ایران ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ پیرامون این مشکل و وضعیت تیم تحت هدایتش حرف‌های مهمی بر زبان آورد و البته امیر […]

کارلوس کیروش زمستان سال ۹۲ مرتب فریاد می‌زد و تاکید داشت که امکانات آماده‌سازی برای تیم ملی جهت حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل اصلا مناسب و کافی به نظر نمی‌رسد.

سرمربی وقت تیم ملی ایران ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ پیرامون این مشکل و وضعیت تیم تحت هدایتش حرف‌های مهمی بر زبان آورد و البته امیر قلعه‌نویی را هم از انتقادات خود بی‌نصیب نگذاشت:

  • برنامه‌ای که برای آماده‌سازی تیم ملی طراحی کرده‌ام بر اساس منافع استقلال، سپاهان یا فولاد نیست بلکه به خاطر شادی ۸۰میلیون ایرانی است.
  • وقتی قرار است مقابل بهترین تیم‌های جهان بازی کنیم، باید به شکلی خاص و مطلوب تدارک ببینیم. اصلا هدف ما از سفر به برزیل و حضور در جام جهانی ۲۰۱۴ چیست؟ این‌که صرفاً یک مسافرت توریستی داشته باشیم یا این‌که با استفاده از فرصت فوق و حضور مطلوب در جام جهانی به ایران شخصیت و پرستیژ بدهیم؟
  • دلیل به‌هم‌ریختن برنامه قبلی تدوین‌شده برای لیگ برتر فقط به خاطر حفظ منافع علی فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نویی است! به خاطر منافع امیر قلعه‌نویی و زلاتکو کرانچار که سرمربی سپاهان محسوب می‌شود.
  • برگزاری مناظره با امیر قلعه‌نویی؟ من آمادگی این را ندارم که روبه‌روی فردی بنشینم که بازی‌های تیم ملی کشورش برایش اهمیتی نداشته و آن‌ها را نگاه نمی‌کند (امیر قلعه‌نویی خرداد ماه ۱۳۹۲ و پس از پیروزی تیم ملی برابر کره جنوبی در سئول که منجر به صعود مستقیم ما به جام جهانی ۲۰۱۴ شد، با صراحت گفت هنگام برگزاری بازی خواب بود و آن را ندید. البته قلعه‌نویی هنگام برگزاری این مسابقه در کانادا حضور داشت و ساعت آغاز دیدار به وقت آن کشور، نیمه شب بود)

بیشتر بخوانید: رحمتی: نگران نکونام هستم/ می‌گفتند تو باعث شدی به جام جهانی نرویم!

زیرنویس‌گردی| کارلوس کیروش: برای مناظره با قلعه‌نویی وقت ندارم/ برنامه‌های من را به‌هم زدند تا منافع این ۳ نفر حفظ شود!

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید