در ادامه موج تحریمی اخیر علیه ایران، بعد از اعلام اتحادیه اروپا و انگلیس، استرالیا هم ساعاتی پیش اعلام کرد که در واکنش به «استفاده هولناک از خشونت»، تحریم‌هایی را به فهرست تحریم‌ها علیه ایران اضافه می‌کند.  به نقل از فارس، وزیر امور خارجه استرالیا پنی وانگ با اشاره به اقدام ضد ایرانی نوامبر سال […]

در ادامه موج تحریمی اخیر علیه ایران، بعد از اعلام اتحادیه اروپا و انگلیس، استرالیا هم ساعاتی پیش اعلام کرد که در واکنش به «استفاده هولناک از خشونت»، تحریم‌هایی را به فهرست تحریم‌ها علیه ایران اضافه می‌کند. 

به نقل از فارس، وزیر امور خارجه استرالیا پنی وانگ با اشاره به اقدام ضد ایرانی نوامبر سال گذشته این کشور که سپاه پاسداران را در فهرست موسوم به «تروریستی» قرار داد، افزود دولت استرالیا امروز تحریم‌های هدفمند بیشتری اعمال می‌کند که ۲۰ فرد و ۳ نهاد را شامل می‌شود.

این مقام استرالیایی با اشاره به اغتشاشات مرگبار اخیر در ایران افزود «تحریم‌های جدید شامل مقامات ارشد و نهادهایی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می‌شود».

بر اساس بیانیه دولت استرالیا، دولت آلبانیزی تاکنون بیش از ۲۰۰ فرد و نهاد ایرانی و بیش از ۱۰۰ فرد و نهاد مرتبط با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تحریم کرده است.

انگلیس هم یکشنبه ۱۰ فرد و یک نهاد را به فهرست تحریم‌های خود علیه ایران اضافه کرد و دور جدید تحریم‌ها را به اعتراضات اخیر در ایران مرتبط کرد.

پیش از آن هم  اتحادیه اروپا ۱۵ مقام ایرانی از جمله فرماندهان ارشد سپاه را تحریم کرد و شش سازمان ایرانی شامل نهادهای مسئول نظارت بر محتوای آنلاین را به فهرست تحریمی خود افزود.

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید