به گزارش خبرنگار مهر، تیم های فوتبال پرسپولیس و چادرملو در هفته نوزدهم لیگ برتر امروز سه شنبه ۱۴ بهمن و از ساعت ۱۶ با قضاوت وحید کاظمی به مصاف هم رفتند که این بازی در پایان با نتیجه یک بر صفر به سود شاگردان اوسمار ویه را به پایان رسید. امیرحسین محمودی زننده تنها […]

به گزارش خبرنگار مهر، تیم های فوتبال پرسپولیس و چادرملو در هفته نوزدهم لیگ برتر امروز سه شنبه ۱۴ بهمن و از ساعت ۱۶ با قضاوت وحید کاظمی به مصاف هم رفتند که این بازی در پایان با نتیجه یک بر صفر به سود شاگردان اوسمار ویه را به پایان رسید. امیرحسین محمودی زننده تنها گل این بازی بود.

اوسمار ویه را در نشست خبری پس از این دیدار گفت: دیدار سختی را با پیروزی پشت سر گذاشتیم. برای این که بتوانیم خودمان را در بالای جدول نگه داریم کار سختی خواهیم داشت.

وی ادامه داد: کیفیت لیگ امسال نسبت به فصل های گذشته بالاتر است و همین امر کار ما را برای دیدارهای باقی مانده سخت تر از قبل می کند. با این حال خوشحالم که توانستیم سه امتیاز این بازی را بگیریم و آن را به هواداران تقدیم کنیم.

سرمربی پرسپولیس افزود: نیمه اول چند موقعیت گل داشتیم اما نتوانستیم استفاده کنیم. وقتی گل نمی زنیم استرس می گیریم و رسیدن به هدف سخت است اما به نظرم در نیمه دوم با یک بازیکن بیشتر از کناره های زمین نفوذ کردیم و توانستیم به برتری برسیم.

اوسمار در خصوص روند سینوسی پرسپولیس در دور برگشت فصل جاری لیگ برتر تصریح کرد: ما هم این دغدغه را داریم‌ می خواهیم بردهای بیشتری کسب کنیم و به هدف خود برسیم. می خواهیم به بالای جدول برسیم. کار سختی است چون تیم های دیگری هم هستند تا بخواهند نمودار رو به بالایی داشته باشند. امیدوارم بردهای ما در روزهایی نباشد که حریفان، امتیاز از دست می دهند بلکه ما همیشه برنده شویم.

سرمربی پرسپولیس درباره گلزنی امیرحسین محمودی و اعتمادش به این بازیکن کم سن و سال تصریح کرد: خیلی برای او خوشحالم که توانست عملکرد خوبی از خودش نشان دهد. او توانست فشار و استرس بازی در تیم بزرگ را کنترل کند. در تیم من سن و اسم مهم نیست بلکه بازیکنی که خوب باشد فرصت پیدا می کند.

اوسمار در خصوص از دست رفتن موقعیت های گلزنی یادآور شد: موافقم که گلزنی به سختی صورت می گیرد. این استرس وقتی گل نزنید روی مربی و بازیکن بیشتر می شود. مهم این است موقعیت ایجاد شود اما باید روی این قضیه کار کنیم تا آنها را گل کنیم.

سرمربی سرخپوشان پایتخت در خصوص اینکه بردهای پرسپولیس خیلی محکم و پرگل نیست، خاطرنشان کرد: باید حواس خود را جمع کنیم تا فشار را کمتر کنیم و راحت تر ببریم. در ۱۰ دقیقه پایانی بازی امروز به خاطر همین فشارها، کنترل توپ سخت بود. در بعضی بازی ها مجبوریم خودمان را با شیوه بازی حریف وفق دهیم.

منبع خبر: مهـر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید