در جهان خشن و بی رحم سریال «وحشی»، بعضی شخصیت ها با خشونت، بعضی با قدرت و بعضی با صدای بلند خود را تحمیل می کنند. اما «سلیم» از آن جنس آدم ها نیست. به گزارش فیلمزی، او کم حرف است، محتاط و همیشه یک قدم عقب تر از مرکز بحران می ایستد؛ درست همان […]

در جهان خشن و بی رحم سریال «وحشی»، بعضی شخصیت ها با خشونت، بعضی با قدرت و بعضی با صدای بلند خود را تحمیل می کنند. اما «سلیم» از آن جنس آدم ها نیست.

به گزارش فیلمزی، او کم حرف است، محتاط و همیشه یک قدم عقب تر از مرکز بحران می ایستد؛ درست همان جایی که بقا معنا پیدا می کند. محمد صابری با بازی دقیق و کنترل شده اش، یکی از واقعی ترین چهره های این جهان ناامن را ساخته است.

محمد صابری از آن استعدادهایی ست که سینما را اتفاقی پیدا نکرد، بلکه زندگی پس از یک تصمیم بزرگ به سراغش آمد. بعد از کنار گذاشتن اعتیاد سیزده ساله، مسیر تازه ای برای خود ساخت؛ مسیری که از کار در یک شرکت آسانسورسازی شروع شد و با معرفی مهدی گنجی به محمد کارت، به سینما رسید. نقش آفرینی های کوتاه اما مؤثر در «خونه رو» و «شنای پروانه» نشان دادند که حضور او اتفاقی نیست، اما نقطه عطف واقعی، بازی در نقش «خلیل» در سریال «یاغی» بود؛ نقشی که نگاه ها را متوجه او کرد.

در «وحشی»، سلیم نه قهرمان است و نه ضدقهرمان. او نماینده نسلی از آدم هاست که یاد گرفته اند کم دیده شوند تا زنده بمانند. شخصیتی که بیشتر تماشاگر موقعیت هاست تا آغازگر آن ها، اما همین تماشا، آگاهانه و حساب شده است. سلیم با حداقل دیالوگ و حداکثر هوشیاری حرکت می کند و درست به همین دلیل، حضورش به تدریج سنگین و اثرگذار می شود.

از نظر دراماتیک، سلیم نقش یک کاتالیزور خاموش را دارد. او بدون آن که داستان را هل بدهد، باعث می شود لایه های پنهان روابط، رفاقت ها و مناسبات قدرت عیان شوند. محمد صابری این نقش را با اتکا به بدن، نگاه و مکث بازی می کند. سلیم بیشتر با چشم هایش حرف می زند تا با کلمات؛ انتخابی که او را از تیپ های آشنای سریال های جنایی دور می کند و به آدمی زمینی و باورپذیر بدل می سازد.

هومن سیدی، کارگردانی که به جزئیات خاموش اعتماد دارد، عامدانه از پررنگ کردن گذشته سلیم پرهیز می کند. نه توضیح اضافه ای در کار است و نه تلاش برای قهرمان سازی. سلیم باید دیده و حس شود، نه توضیح داده شود. او یادآوری دائمی این حقیقت است که در جهان «وحشی»، همه گرگ نیستند؛ بعضی فقط بلدند چگونه از میان گرگ ها جان سالم به در ببرند.

منبع خبر: رکــنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید