علی علیپور بازیکن شماره ۸ تیم پرسپولیس که شروع خوبی در فصل جاری لیگ برتر داشت و توانست تا بازی با ذوب آهن ۵ گل برای پرسپولیس به ثمر برساند از تاریخ دوم آبان ماه و در هفته هشتم لیگ برتر که که زننده دومین گل پرسپولیس تحت هدایت وحید هاشمیان مقابل ذوب آهن بود […]

علی علیپور بازیکن شماره ۸ تیم پرسپولیس که شروع خوبی در فصل جاری لیگ برتر داشت و توانست تا بازی با ذوب آهن ۵ گل برای پرسپولیس به ثمر برساند از تاریخ دوم آبان ماه و در هفته هشتم لیگ برتر که که زننده دومین گل پرسپولیس تحت هدایت وحید هاشمیان مقابل ذوب آهن بود دیگر هیچ گلی نزد تا بازی با فولاد. 

علی علیپور پس از اینکه پنج گل در ابتدای فصل برای پرسپولیس و وحید هاشمیان به ثمر رساند، بعد از ۹۶ روز (سه ماه و یک هفته) در تاریخ هشتم بهمن ماه در دیدار مقابل فولاد خوزستان زننده پنالتی پرسپولیس در دقیقه ۸۹ شد تا زهر شکست سه بر یک تیمش مقابل شاگردان حمید مطهری را تا حدی کاهش بدهد اما ظاهرا این تعداد گل از نگاه هواداران پرسپولیس از سوی علی علیپور قابل قبول نبوده است.

مهاجم با تجربه پرسپولیس که سابقه آقای گلی با پیراهن همین تیم در لیگ برتر را نیز در کارنامه خود دارد در بازگشت به پرسپولیس گرچه فصل قبل گل‌های حساسی زده اما در فصل جدید هنوز نتوانسته آنچنان که شاید بار خط حمله تیمش را به دوش بکشد. 

از دست رفتن موقعیت‌های مکرر توسط این بازیکن در بازی با ملوان به شدت مورد انتقاد هواداران قرار گرفت تا آنها در شبکه‌های اجتماعی اعم از صفحات اینستاگرامی و کانال‌های تلگرامی خطاب به این فوتبالیست، سن و سال او را به رخ‌اش بکشند و بگویند «به جای راه رفتن روی اعصاب ما لطفاً از پرسپولیس برو و جا را برای جوان‌ترهایی مثل امیرحسین محمودی باز کن». 

در همین راستا بخوانید: دست مازیار زارع روی گلوی اوسمار/ ملوان چطور راه تنفس پرسپولیس را بست

امیرحسین محمودی
اولین حضور امیرحسین محمودی در دور برگشت مقابل فولاد (هشتم بهمن سال ۱۴۰۴)

طرفداران پرسپولیس با اشاره به عملکرد مثبت امیرحسین محمودی در همین یکی دو بازی اخیر بر این باور هستند که امثال علیپورها باید از پرسپولیس بروند تا جا برای ورود جوانان باز شود. 

شکست سوم پرسپولیس در دور برگشت موج عظیمی از انتقادات پیشکسوت به همراه داشته است که مشخص می‌کند هیچ یک از آنها از عملکرد تیمشان رضایت ندارند. 

بیشتر بخوانید: پرسپولیس ۱۰۰۰ میلیاردی در روزهای کالابرگی فاجعه بود/ آقایان! به جای قلیان کشیدن در زعفرانیه و فرشته فوتبال بازی کنید

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید