در روزهای گذشته برخی رسانه‌های مصری مدعی شده بودند با توجه به فشردگی برنامه‌ها و نیاز حسام حسن، سرمربی تیم ملی مصر، برای آغاز زودهنگام اردوی آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶، احتمال لغو لیگ فوتبال این کشور وجود دارد اما مصطفی ابو زهره، عضو هیئت‌مدیره فدراسیون فوتبال مصر، به این شایعات واکنش نشان داد و اعلام […]

در روزهای گذشته برخی رسانه‌های مصری مدعی شده بودند با توجه به فشردگی برنامه‌ها و نیاز حسام حسن، سرمربی تیم ملی مصر، برای آغاز زودهنگام اردوی آماده‌سازی جام جهانی ۲۰۲۶، احتمال لغو لیگ فوتبال این کشور وجود دارد اما مصطفی ابو زهره، عضو هیئت‌مدیره فدراسیون فوتبال مصر، به این شایعات واکنش نشان داد و اعلام کرد چنین موضوعی اساساً مطرح نشده و هیچ‌گاه در دستور کار قرار نداشته است.

ابو زهره در گفت‌وگو با شبکه «CBC» مصر این ادعا را کاملاً رد کرد و گفت: «اصلاً چنین طرحی وجود ندارد و هیچ‌وقت درباره آن بحث نشده است.» او تأکید کرد لیگ مصر بر پایه یک ساختار کامل و حرفه‌ای اداره می‌شود که شامل اسپانسر رسمی، قراردادهای حق پخش تلویزیونی و حضور یک شرکت تخصصی برگزارکننده مسابقات است و به همین دلیل صحبت از لغو رقابت‌ها کاملاً دور از واقعیت به نظر می‌رسد.

عضو هیئت‌مدیره فدراسیون فوتبال مصر همچنین توضیح داد: «مدیریت لیگ برتر بر عهده سازمان لیگ حرفه‌ای است و هماهنگی دائمی میان این نهاد، فدراسیون فوتبال و کادر فنی تیم ملی به رهبری حسام حسن وجود دارد. این هماهنگی در قالب یک برنامه مشترک انجام می‌شود که هدف اصلی آن حمایت از تیم ملی و فراهم کردن بهترین شرایط برای موفقیت آن است.»

ابو زهره با اشاره به روابط میان فدراسیون و سازمان لیگ گفت: «این ارتباط در بهترین وضعیت قرار دارد و هیچ اختلافی میان دو طرف وجود ندارد. همه ارکان فوتبال مصر با روحیه‌ای مشترک برای منافع فوتبال کشور، چه در سطح مسابقات داخلی و چه تیم‌های ملی، همکاری می‌کنند.»

او در ادامه بار دیگر تأکید کرد ایده لغو لیگ به‌طور کامل رد شده و حتی قابل بحث هم نیست، چرا که این رقابت‌ها از نظر فنی، اقتصادی و هواداری ارزش بالایی دارند و با استقبال گسترده در داخل و خارج مصر دنبال می‌شوند.

منبع خبر: افکار

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید