به گزارش زیرنویس به نقل از روسیاالیوم، نتایج یک نظر سنجی زنگ خطر را درباره احتمال وقوع جنگ جهانی سوم به صدا درآورد. نظرسنجی انجام شده توسط مجله پولیتیکو نشان داد که درصد زیادی از آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان بر این باورند جنگ جهانی سوم احتمالا ظرف پنج سال آتی شعله ور خواهد شد. […]

به گزارش زیرنویس به نقل از روسیاالیوم، نتایج یک نظر سنجی زنگ خطر را درباره احتمال وقوع جنگ جهانی سوم به صدا درآورد.

نظرسنجی انجام شده توسط مجله پولیتیکو نشان داد که درصد زیادی از آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان بر این باورند جنگ جهانی سوم احتمالا ظرف پنج سال آتی شعله ور خواهد شد.

طبق این نظرسنجی، ۴۶ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی در آمریکا، ۴۳درصد در انگلیس و فرانسه و ۴۰ درصد در آلمان بر این باورند که جنگ جهانی سوم می‌تواند در این بازه زمانی آغاز شود.

این درصدها در مقایسه با نظرسنجی مشابهی که در سال ۲۰۲۵ انجام شد، افزایش قابل توجهی را نشان می ‌دهد.

این نظرسنجی همچنین نشان داد که حداقل یک سوم از شرکت کنندگان در این نظرسنجی در آمریکا، انگلیس، فرانسه و کانادا بر این باورند که استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در یک درگیری بالقوه در پنج سال آینده محتمل است.

این نظرسنجی در فاصله ششم تا نهم فوریه ۲۰۲۶ انجام شده است و ۱۰ هزار و ۳۰۰ نفر از آمریکا، کانادا، انگلیس، فرانسه و آلمان را شامل شد.

منبع خبر: مهـر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید