سرهنگ فاضل مریمی روز جمعه در تشریح این خبر افزود: بامداد امروز ۲۴ بهمن، مأموران انتظامی شهرستان فردوس هنگام اجرای طرح مقابله با قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌های جاده‌ای، در یکی از محورهای اصلی مواصلاتی این شهرستان به یک دستگاه خودروی سواری مشکوک شدند. به نقل از ایرنا؛ وی تصریح کرد: در جریان بازرسی اولیه، […]

سرهنگ فاضل مریمی روز جمعه در تشریح این خبر افزود: بامداد امروز ۲۴ بهمن، مأموران انتظامی شهرستان فردوس هنگام اجرای طرح مقابله با قاچاق مواد مخدر و ناامنی‌های جاده‌ای، در یکی از محورهای اصلی مواصلاتی این شهرستان به یک دستگاه خودروی سواری مشکوک شدند.

به نقل از ایرنا؛ وی تصریح کرد: در جریان بازرسی اولیه، راننده خودرو ناگهان با سلاح کمری اقدام به تیراندازی به سمت مأموران کرد که در این حادثه، یکی از مأموران وظیفه‌شناس پلیس سرهنگ محمد صانعی‌پور که در حال انجام مأموریت قانونی خود بود، به ضرب گلوله قاچاقچی مسلح، مجروح و پس از انتقال به بیمارستان جان خود را فدای امنیت مردم کرد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

فرمانده انتظامی شهرستان فردوس بیان کرد: سایر مأموران حاضر در صحنه بلافاصله با واکنش سریع و حرفه‌ای، اقدام‌کننده مسلح و همدست وی را خلع سلاح و دستگیر کردند که در بازرسی از خودروی آنان، بیش از ۲ کیلوگرم ماده مخدر از نوع هروئین، یک قبضه سلاح کلت کمری و مقادیری مهمات مربوطه کشف کردند.

وی ضمن ابراز تأسف و تسلیت به خانواده معظم شهید و همکاران نیروی انتظامی گفت: پلیس با تکیه بر ایمان و تعهد خود، بدون هیچ‌گونه اغماض با قاچاقچیان و مجرمان مسلح برخورد می‌کند و امنیت مردم را خط قرمز خود می‌داند.

سرهنگ مریمی افزود: خون پاک این شهید والامقام، یادآور تعهد راستین مأموران انتظامی در حفظ آرامش و امنیت جامعه است و دستگاه‌های انتظامی و قضایی با اشد مجازات عامل این جنایت برخورد خواهند کرد.

وی تاکید کرد: مبارزه با قاچاقچیان مواد مخدر و اشرار مسلح تا ریشه‌کن شدن کامل این پدیده ضد انسانی با جدیت و قاطعیت ادامه خواهد یافت

خراسان جنوبی ۱۲ شهرستان دارد و مرکز شهرستان فردوس در فاصله ۱۹۵ کیلومتری بیرجند قرار دارد.

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید