در دیداری از لیگ نخبگان آسیا در منطقه غرب، تیم‌های شارجه امارات و نسف قارشی ازبکستان در شرایطی روبه‌روی هم قرار گرفتند که بسیاری پیش‌بینی می‌کردند شارجه به آسانی برنده شود و با کسب سه امتیاز، صعود خود را به مرحله بعد مسجل کند. با این حال، شاگردان ژوزه مورایس در دیداری غیرمنتظره شکست خوردند […]

در دیداری از لیگ نخبگان آسیا در منطقه غرب، تیم‌های شارجه امارات و نسف قارشی ازبکستان در شرایطی روبه‌روی هم قرار گرفتند که بسیاری پیش‌بینی می‌کردند شارجه به آسانی برنده شود و با کسب سه امتیاز، صعود خود را به مرحله بعد مسجل کند. با این حال، شاگردان ژوزه مورایس در دیداری غیرمنتظره شکست خوردند و از رقابت‌ها کنار رفتند.

بازی برخلاف انتظار از همان دقایق ابتدایی در اختیار نماینده ازبکستان بود. نسف در دقیقه ۲۱ با پاس دیدنی ظفرمراد عبدالرحماتوف و گل بوبیر عبدالخولیکوف دروازه شارجه را باز کرد تا با نتیجه یک بر صفر پیش بیفتد.

در نیمه دوم، مورایس با انجام سه تعویض، تلاش کرد روند بازی را عوض کند. تیمش چند موقعیت مسلم گلزنی داشت اما ناکام ماند تا اینکه در دقیقه ۷۹، روی پنالتی کایو کار به تساوی کشیده شد و امید صعود برای میزبان زنده شد.

اما تنها چند دقیقه بعد، ورق دوباره برگشت؛ در دقیقه ۸۷ دیاربک عبدالناضروف با شوتی تماشایی گل دوم نسف را به ثمر رساند تا با رقم‌خوردن نتیجه‌ای شوکه‌کننده، شارجه در خانه ۲ بر ۱ شکست بخورد و از دور مسابقات حذف شود.

شارجه که پیش‌تر برابر تراکتور با نتیجه سنگین ۵ بر صفر شکست خورده بود، در صورت برد در این دیدار می‌توانست حریف احتمالی تیم ایرانی در مراحل بعد شود، اما حذف ناباورانه‌اش باعث شد نه‌تنها از صعود بازبماند، بلکه به جمع تیم‌هایی چون نسف قارشی و الشرطه بپیوندد که پیش‌تر از رقابت‌ها کنار رفته بودند.

این نتیجه پایان تلخی برای مورایس و تیم شارجه رقم زد؛ تیمی که با هزینه زیاد و ستاره‌های پرشمار وارد لیگ نخبگان شده بود، ولی در دو دیدار پایانی عملکردی ناامیدکننده داشت و از آسیا وداعی غیرمنتظره کرد.

بیشتر بخوانید: سردار آزمون و سعید عزت‌ در خطر حذف از نخبگان/ شباب گلباران شد و تا فرار از شکست رفت

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید