به گزارش خبرنگار اجتماعی زیرنویس،  صبح امروز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴، مناطق مختلف کشور با سرمای قابل توجهی در ابتدای روز مواجه شدند، به‌ویژه در شهرهای مرکزی و شمال غربی که دمای هوا به زیر صفر رسید. بر اساس گزارش ایستگاه‌های هواشناسی مراکز استان‌ها، شهرکرد و همدان با دمای منفی ۴/۸ درجه سانتی‌گراد سردترین نقاط کشور […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی زیرنویس،  صبح امروز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴، مناطق مختلف کشور با سرمای قابل توجهی در ابتدای روز مواجه شدند، به‌ویژه در شهرهای مرکزی و شمال غربی که دمای هوا به زیر صفر رسید. بر اساس گزارش ایستگاه‌های هواشناسی مراکز استان‌ها، شهرکرد و همدان با دمای منفی ۴/۸ درجه سانتی‌گراد سردترین نقاط کشور بودند، در حالی که بجنورد نیز با ۱/۸ درجه زیر صفر، سرمای شدید را تجربه کرد.

در جنوب و مناطق گرم‌تر، هوا نسبتاً ملایم بود؛ بندرعباس با ۱۷ درجه سانتی‌گراد بیشترین دمای صبحگاهی را ثبت کرد و پس از آن، ساری و بوشهر با دماهای ۱۲/۲ درجه سانتی‌گراد قرار داشتند. شهرهای میانی کشور، از جمله اصفهان، کرمان و شیراز، دمایی بین ۱ تا ۳/۴ درجه سانتی‌گراد داشتند و مناطق شرقی مانند زاهدان و بیرجند صبح خنکی با دمای حدود ۴ تا ۵ درجه را تجربه کردند.

این الگوی دمایی نشان می‌دهد که سامانه سرد شمالی همچنان بر بخش‌های غرب و شمال غرب کشور اثرگذار است و احتمال یخ‌زدگی و ایجاد مشکلات در کشاورزی و تردد صبحگاهی وجود دارد. ساکنان مناطق سردسیر به ویژه شهرکرد، همدان و بجنورد باید تدابیر حفاظتی برای محافظت از خود و خودروهایشان در برابر یخ‌زدگی اتخاذ کنند.

در مجموع، امروز صبح با اختلاف دمایی قابل توجه بین شمال و جنوب کشور، هشداری برای ضرورت آمادگی مردم و مسئولان محلی در برابر سرما و احتمال بروز خطرات ناشی از یخبندان به شمار می‌رود.

 

منبع خبر: رکــنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید