دور برگشت لیگ بیست و پنجم رکوردهایی در دل خود داشت که در ادوار مختلف لیگ، اگر نگوییم بی‌سابقه اما به شدت کم سابقه بود. رکوردهایی که بعضاً شاید نمونه‌ای در سال‌های گذشته داشت اما همه با هم یکجا از لیگ بیست و پنجم چهره منحصر به فرد ساخته بود. اگرچه ما تجربه رقابت بر […]

دور برگشت لیگ بیست و پنجم رکوردهایی در دل خود داشت که در ادوار مختلف لیگ، اگر نگوییم بی‌سابقه اما به شدت کم سابقه بود. رکوردهایی که بعضاً شاید نمونه‌ای در سال‌های گذشته داشت اما همه با هم یکجا از لیگ بیست و پنجم چهره منحصر به فرد ساخته بود.

اگرچه ما تجربه رقابت بر سر جام قهرمانی یا کسب مجوز بقا در لیگ برتر را در ادوار گذشته داشته‌ایم، اما هرگز مثل این فصل سابقه نداشته که با گذشت دو سوم فصل هنوز لااقل شش تیم شانس قهرمانی داشته باشند و به همین تعداد تیم در خطر سقوط!

فاصله نزدیک تیم‌ها با یکدیگر به گونه‌ای است که می‌بینیم پرسپولیس تا قبل بازی با خیبر در دور برگشت، در تمام چهار مسابقه‌ای که باخت می‌توانست با کسب یک پیروزی به صدر جدول برود که آخرین آنها برابر گل گهر بود و خود این تیم به صدر جدول رفت! تیمی که در شروع هفته بیست و دوم ۵ گل از چادر ملو خورد اما فعلا هنوز صدرنشین است.

اما پرسپولیس و فجر در این فصل به صاحب یک رکورد مشترک بودند. دو تیمی که تمام بازی‌های خانگی دور برگشت را برده بودند و رکورد کسب ۱۰۰ درصد امتیازات خانگی را داشتند.

جمعه اول اسفند، در شروع هفته بیست و دوم فجر در شیراز، شمس آذر را با یک گل برد تا چهارمین برد خانگی دور برگشت را کسب و به رکورد خود ادامه دهد اما پرسپولیس ۲-۱ به خیبر باخت تا ضمن تجربه اولین باخت خانگی و سومین شکست متوالی، شانس رقابت شانه به شانه با فجر را در این رکورد از دست بدهد.

جالب اینکه خیبر هم تا قبل این بازی هر سه دیدار بیرون خانه را در دور برگشت، باخته بود اما آمد و پرسپولیس را برد تا سبزپوشان خرم آباد نیز به یک رکورد منفی خود خاتمه دهند و از این بابت پرسپولیس را تنها بگذارند!

بیشتر بخوانید: تکرار اتفاقات در فاصله ۴ ماه و ۵ روز/ گربه سیاهِ جدید پرسپولیس بازهم زلزله به راه می‌اندازد؟

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید