به گزارش خبرنگار اجتماعی زیرنویس، وحید شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، از تدوین پیشنهادهایی برای اختصاص محل رسمی اعتراضات دانشجویی خبر داده و تاکید کرده است که فراهم‌سازی بستر قانونی و اثربخش برای طرح مطالبات دانشجویان یک ضرورت است. به گفته او، زنده بودن دانشگاه به آزاداندیشی وابسته است و پیش‌بینی نشدن سازوکارهای […]

به گزارش خبرنگار اجتماعی زیرنویس، وحید شالچی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، از تدوین پیشنهادهایی برای اختصاص محل رسمی اعتراضات دانشجویی خبر داده و تاکید کرده است که فراهم‌سازی بستر قانونی و اثربخش برای طرح مطالبات دانشجویان یک ضرورت است.

به گفته او، زنده بودن دانشگاه به آزاداندیشی وابسته است و پیش‌بینی نشدن سازوکارهای رسمی برای بیان دیدگاه‌ها، در شکل‌گیری برخی تنش‌ها نقش داشته است. او تصریح کرده که وزارت علوم در پی تعریف چارچوب‌هایی است تا دانشجویان و دیگر اعضای دانشگاه بتوانند در چهارچوب قانون، دیدگاه‌ها و اعتراضات خود را مطرح کنند.

چند روز پیش نیز محمدحسین امید، رئیس دانشگاه تهران، اعلام کرده که محل فیزیکی مشخصی برای برگزاری تجمعات دانشجویی در نظر گرفته شده و حتی با درخواست سه دانشجو نیز امکان برگزاری تجمع وجود دارد. 

با این حال؛ یک منبع آگاه در وزارت علوم در گفت‌وگو با زیرنویس اعلام کرد: تجمعاتی که طی دو روز اخیر در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شده، بدون ثبت درخواست رسمی بوده است. به گفته این منبع، موضوع تعیین محل مشخص برای اعتراضات تاکنون صرفاً در سطح وزارتخانه مطرح شده و سازوکار اجرایی آن هنوز به دانشگاه‌ها ابلاغ نشده است. او همچنین تأکید کرد وزارت علوم قصد ندارد استقلال دانشگاه‌ها را مخدوش کند و ترجیح می‌دهد هر دانشگاه درباره نحوه اجرای این موضوع، خود تصمیم‌گیری کند.

منبع خبر: رکــنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید