مهدی تاج رئیس فدراسیون با تشریح برنامه های تیم ملی فوتبال در مسیر اماده سازی جام جهانی ۲۰۲۶ گفت: با درخواست کادرفنی تیم ملی ایران برای شبیه سازی بازی با مصر تصمیم به برگزاری دیدارهای دوستانه در فروردین ماه گرفتیم تا در اردن بتوانیم دو بازی برگزار کنیم. با اردنی ها هم تفاهم نامه نوشتینم […]

مهدی تاج رئیس فدراسیون با تشریح برنامه های تیم ملی فوتبال در مسیر اماده سازی جام جهانی ۲۰۲۶ گفت: با درخواست کادرفنی تیم ملی ایران برای شبیه سازی بازی با مصر تصمیم به برگزاری دیدارهای دوستانه در فروردین ماه گرفتیم تا در اردن بتوانیم دو بازی برگزار کنیم. با اردنی ها هم تفاهم نامه نوشتینم که شبیه به همین تورنمنت را در ایران میزبانی کنیم.

رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: بازی های دیگر در خردادماه است. دو بازی جاندار هم در آنجا خواهیم داشت. ما هیچ فیفادی را از دست نمی دهیم.

او درباره اعزام نفرات برای دریافت روادید امریکا جهت حضور در جام جهانی تاکید کرد: مجموعه ای دیروز رفتند و روز پنجشنبه هم نفراتی دیگر می روند. ممکن است به لیست ۶۰ بازیکن فعلی هم نفراتی را اضافه کنیم اما در نهایت با تعدادی از بازیکنان که می توانند به جام جهانی بروند راهی رقابت ها خواهیم شد.

تاج درباره جدایی آنتونیو مانیکونه تاکید کرد: او به آقای نبی سرپرست تیم ملی نامه ای را برای جدایی زده بود. او هم به من ارجاع داد که نظر ما موافق با این جدایی نیست. او با توجه به شرایط کشور، نکاتی را گفت که از لحاظ ما قابل قبول نیست و باید به کشور بازگردد.

رئیس فدراسیون درباره جدایی حسین عبدی از تیم فوتبال جوانان ایران گفت: من ارزیابی ام روی آقای عبدی خیلی مثبت است و امیدوارم برگردد و کارش را ادامه دهد و به نحو احسن، تیم را اداره کند. درباره تیم امید و نوجوانان هم دنبال شرایط جدید برای آنها هستیم که به زودی اعلام می کنیم.

بیشتر بخوانید: واکنش رسانه‌های ایتالیا به جدایی دستیار قلعه‌نویی از تیم ملی

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید