ریکاردو ساپینتو در حالی از استقلال رفت که هنوز بخش قابل ملاحظه‌ای از مطالبات خود را دریافت نکرده و چون با حکم اخراج مواجه شد، عملاً می‌تواند با باشگاه به لحاظ مالی توافق هم نکند و خواهان همه طلب خود شود.   البته استقلالی‌ها تاکید دارند مطالبات سرمربی معزول را قبل از اینکه کار به […]

ریکاردو ساپینتو در حالی از استقلال رفت که هنوز بخش قابل ملاحظه‌ای از مطالبات خود را دریافت نکرده و چون با حکم اخراج مواجه شد، عملاً می‌تواند با باشگاه به لحاظ مالی توافق هم نکند و خواهان همه طلب خود شود.  

البته استقلالی‌ها تاکید دارند مطالبات سرمربی معزول را قبل از اینکه کار به شکایت کشیده شود، می‌پردازند ولی در عین حال مدعی‌اند ساپینتو اجازه افشاگری در مورد اتفاقات استقلال طی دوران سرمربیگری خود را ندارد! آنها مدعی‌اند با استناد به قوانین فیفا، مربیان باشگاهی حداقل تا ۶ ماه پس از پایان همکاری خود با تیم تحت قرارداد، اجازه افشا کردن مسائل محرمانه و اتفاقات داخلی آن در زمان سرمربیگری خود را ندارند(قانون محرمانگی) به همین خاطر اگر ریکاردو ساپینتو از قاعده مذکور تخلف کند، قضیه را به فیفا اطلاع داده و از میزان طلب این مربی بر اساس قوانین فدراسیون جهانی فوتبال، می‌کاهند.  

البته نکته اینجاست که ریکاردو ساپینتو پس از اخراج شدن انتقادات تندی را از استقلال مطرح کرد ولی بخش اعظمی از آن به وریا غفوری برمی‌گشت و هنوز خبری از افشای مسائل داخلی نشده است.  

بیشتر بخوانید: وقتی به پرسپولیس گل زدم، روی پیغام گیر منزلم پیام تهدید گذاشتند! / ساپینتو نه دانش فنی داشت، نه قدرت مدیریتی

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید