به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ موضوع الزام بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی به اخذ صورت‌های مالی در پرداخت تسهیلات و ایجاد تعهدات به برای اشخاص حقوقی و حقیقی موضوع بخشنامه یادشده؛ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با هدف تسهیل تأمین مالی بنگاه های اقتصادی به ویژه فعالان عرصه تولید در کشور و با […]

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ موضوع الزام بانک ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی به اخذ صورت‌های مالی در پرداخت تسهیلات و ایجاد تعهدات به برای اشخاص حقوقی و حقیقی موضوع بخشنامه یادشده؛ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با هدف تسهیل تأمین مالی بنگاه های اقتصادی به ویژه فعالان عرصه تولید در کشور و با ملاحظه مقتضیات کارشناسی و بازخوردهای واصله پیشنهاد اصلاح آستانه مربوط به رعایت الزام یادشده در بخشنامه فوق را به هیأت عالی بانک مرکزی تسلیم کرد که نهایتاً در پنجاه و چهارمین نشست مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۲۱ آن هیأت مراتب به شرح زیر تصویب شد:

«در اعطای تسهیلات و ایجاد تعهدات به/ برای اشخاص حقیقی و حقوقی که حسب قانون مالیات های مستقیم مکلف به نگهداری دفاتر قانونی می باشند اخذ صورت های مالی الزامی است پرداخت تسهیلات و ایجاد تعهدات بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال به/ برای اشخاص حقیقی و حقوقی در هر بانک مؤسسه اعتباری غیربانکی و در هر سال شمسی منوط به ارائه صورتهای مالی حسابرسی شده توسط حسابرس مستقل می باشد. چنان چه تسهیلات و تعهدات مزبور کمتر از مبلغ فوق باشد، مجموع تسهیلات و تعهدات پرداخت / ایجاد شده به / برای اشخاص مذکور با احتساب درخواست جدید دریافت/ ایجاد تسهیلات و تعهدات برای رعایت الزام اخذ صورتهای مالی حسابرسی شده باید ملاک عمل قرار گیرد. همچنین هیأت عامل بانک مرکزی می تواند سالانه حدنصاب مذکور را تا میزان سقف افزایش سطح عمومی قیمتها (شاخص تورم بانک مرکزی) تعدیل نماید.»

بانک ها بایستی موضوع را به تمامی واحدهای ذی ربط بانک و مؤسسه اعتباری غیربانکی ابلاغ کرده و بر حسن اجرای آن نظارت دقیق داشته باشند.

 

 

 

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

منبع خبر: اندیشه معاصر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید