یک احتمال غیرمنتظره و تمام ایرانی برای والیبال جهان
یک احتمال غیرمنتظره و تمام ایرانی برای والیبال جهان

به گزارش تابناک به نقل از “ورزش سه”، تیم فولاد سیرجان با دو پیروزی متوالی مقابل لوبه ایتالیا و الاهلی مصر، صعود خود به مرحله نیمه نهایی رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان را قطعی کرد. شاگردان بهروز عطایی اکنون در صورت پیروزی مقابل نماینده برزیل، به عنوان صدرنشین گروه به نیمه نهایی راه خواهند یافت.از طرفی […]

یک احتمال غیرمنتظره و تمام ایرانی برای والیبال جهان

به گزارش تابناک به نقل از “ورزش سه”، تیم فولاد سیرجان با دو پیروزی متوالی مقابل لوبه ایتالیا و الاهلی مصر، صعود خود به مرحله نیمه نهایی رقابت‌های جام باشگاه‌های جهان را قطعی کرد. شاگردان بهروز عطایی اکنون در صورت پیروزی مقابل نماینده برزیل، به عنوان صدرنشین گروه به نیمه نهایی راه خواهند یافت.
از طرفی شهداب یزد موفق شد در دیداری هیجان‌انگیز تیم پرستاره سادا کروزیرو، قهرمان چند دوره سوپرلیگ برزیل، را با نتیجه ۳ بر ۱ شکست دهد. این پیروزی در میان هواداران پرشور برزیلی به دست آمد و امید‌های شهداب برای صعود به مرحله بعد را زنده نگه داشت.

با پیروزی فولاد و شهداب، حالا احتمال یک نیمه نهایی کاملاً ایرانی در جام باشگاه‌های جهان مطرح شده است. اگر فولاد سیرجان نماینده برزیل را شکست دهد و شهداب نیز حریف آرژانتینی خود را مغلوب کند، دو تیم ایرانی می‌توانند در مرحله نیمه نهایی به مصاف یکدیگر بروند.
برگزاری یک نیمه نهایی تمام ایرانی در این رقابت‌ها، اتفاقی بی‌سابقه و تاریخی برای والیبال ایران خواهد بود. این مسئله همچنین تضمین می‌کند که یکی از تیم‌های ایرانی برای نخستین بار به فینال جام باشگاه‌های جهان راه پیدا کند.

عملکرد درخشان تیم‌های فولاد سیرجان و شهداب یزد در این مسابقات، نمادی از پیشرفت والیبال ایران در سطح باشگاهی است. این دو تیم توانسته‌اند با ارائه بازی‌های جذاب و پیروزی‌های بزرگ، جایگاه والیبال ایران را در میان برترین‌های جهان تثبیت کنند.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید