آماده باش در فلسطین اشغالی از ترس ارتش این کشور
آماده باش در فلسطین اشغالی از ترس ارتش این کشور

رسانه‌های صهیونیستی از آماده باش رژیم صهیونیستی در تل آویو و ایلات اشغالی در پی تهدیدات یمنی‌ها بر تداوم حملات به عمق فلسطین اشغالی خبر دادند.   به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، ارتش یمن بامداد شنبه( یکم دی) یک هدف نظامی را در منطقه یافای اشغالی(تل‌آویو) با موشک بالستیک مافوق‌صوت «فلسطین۲» هدف قرار […]

رسانه‌های صهیونیستی از آماده باش رژیم صهیونیستی در تل آویو و ایلات اشغالی در پی تهدیدات یمنی‌ها بر تداوم حملات به عمق فلسطین اشغالی خبر دادند.  

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، ارتش یمن بامداد شنبه( یکم دی) یک هدف نظامی را در منطقه یافای اشغالی(تل‌آویو) با موشک بالستیک مافوق‌صوت «فلسطین۲» هدف قرار داد.

پایگاه خبریی واللا هم به وحشت شدید صهیونیست‌ها نسبت به شکست سامانه‌های پدافندی چند لایه اسرائیل در قبال موشک‌های ارتش یمن پرداخت و در این رابطه به نقل از صهیونیست‌ها نوشت: موشک در حالی به هدف خود اصابت کرد که آنها حتی فرصت رسیدن به پناهگاه را هم پیدا نکردند و بسیاری از کسانی که در طبقات فوقانی ساختمان‌ها زندگی می‌کنند، در مسیر فرار به سوی پناهگاه صدای انفجار موشک را شنیدند.

ارتش یمن بارها تاکید کرده است که عملیات نظامی این کشور تا زمانی که تجاوزات دشمن صهیونیستی ادامه دارد و محاصره نوار غزه متوقف نشده باشد، ادامه خواهد یافت.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید