تعیین حداقل دستمزد ۱۴۰۴ کارگران با اخذ نظر نخبگان
تعیین حداقل دستمزد ۱۴۰۴ کارگران با اخذ نظر نخبگان

با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال درباره تعیین حداقل مزد و دستمزد کارگران در شورای عالی کار تصمیم‌گیری می‌شود. به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، این موضوع مهم که معیشت یک ساله کارگران را تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد، این روزها نیز به بحث مهم و داغ حوزه کارگری و کارفرمایی بدل شده است. […]

با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال درباره تعیین حداقل مزد و دستمزد کارگران در شورای عالی کار تصمیم‌گیری می‌شود.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، این موضوع مهم که معیشت یک ساله کارگران را تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد، این روزها نیز به بحث مهم و داغ حوزه کارگری و کارفرمایی بدل شده است.

سال گذشته پس از انتقاداتی که درباره میزان پرداختی مزد کارگران مطرح شد، وزارت تعاون دولت قبل قصد داشت تعیین حداقل مزد کارگران را به مجلس بسپارد و این نهاد را مرکز تعیین دستمزد می‌دانست.

در آن زمان دمعاون روابط کار وزارت تعاون اعلام کرد: دولت قصد دارد در قالب یک لایحه از ظرفیت‌ وجود نمایندگانی از آحاد و اقشار مختلف در مجلس شورای اسلامی برای تعیین دستمزد کارگران استفاده کند.

اما بررسی‌ها نشان می‌دهد طرح تعیین دستمزد سال ۱۴۰۴ کارگران در مجلس شورای اسلامی که در دولت قبل مطرح شده بود، دیگر در دستور کار نیست و همچنان شورای عالی کار، مزد را تعیین خواهد کرد.

«احمد میدری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی امروز -یکشنبه- اعلام کرد که مانند سال‌های گذشته بحث تعیین دستمزد در شورای عالی کار بررسی و تعیین می‌شود با این تفاوت که علاوه بر نظرات نمایندگان کارگری، ‌کارفرمایی و دولت قصد دارند نظرات کارشناسان و نخبگان این حوزه را نیز اخذ کنند.

وزیر تعاون گفت: شورای عالی کار نهاد اصلی تعیین مزد در کشور است، دیدگاه‌های کارفرما و کارگران را از طریق نمایندگان آن‌ها مورد بحث قرار می‌دهیم.

وی افزود: امسال وزارت تعاون علاوه بر نمایندگان حاضر در جلسه که ارکان تصمیم‌گیری هستند از تمام اندیشمندان، نهادهای کارگری و نهادهای کارفرمایی در سراسر کشور دعوت کرده تا نظرات خود را برای این وزارتخانه ارسال کنند.

میدری تاکید کرد: نظرات دسته‌بندی شده و به اطلاع اعضای شورای عالی کار رسانده می‌شود. با توجه به اهمیت این مسئله در اقتصاد کشور و کارگران، امیدواریم بتوانیم از طریق دریافت نظرات جدید قدم تازه‌ای در این زمینه برداریم.

+

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید