به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، باکتریهای موجود در دهان شما «سوکرالوز» و سایر کربوهیدراتها را متابولیزه میکنند. این امر میتواند لایه مینای دندان را در قسمت بیرونی دندان شما فرسایش دهد، اما جویدن آدامس با شکر هر چند وقت یک بار خطرات زیادی برای سلامتی ایجاد نمیکند، به خصوص اگر بهداشت دهان و […]

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، باکتریهای موجود در دهان شما «سوکرالوز» و سایر کربوهیدراتها را متابولیزه میکنند. این امر میتواند لایه مینای دندان را در قسمت بیرونی دندان شما فرسایش دهد، اما جویدن آدامس با شکر هر چند وقت یک بار خطرات زیادی برای سلامتی ایجاد نمیکند، به خصوص اگر بهداشت دهان و دندان خوبی داشته باشید.
آدامس بدون شکر در هر وعده کمتر از ۰.۵ گرم قند دارد و از شیرین کنندههای جایگزین استفاده میکند. برچسب آدامس ممکن است شیرین کنندههایی مانند موارد زیر را درج کند:
آسه سولفام-K
آسپارتام
نئوتام
ساخارین
سوکرالوز
اریتریتول
ایزومالت
مالتیتول
مانیتول
سوربیتول
زایلیتول
اگر آدامس شما از طعم دهندههای خاصی مانند اسید سیتریک استفاده میکند، ممکن است تجمع پلاک در دهان شما را کاهش دهد، اما به خاطر داشته باشید که اگر آدامس قند نیز داشته باشد، ممکن است اثرات مثبت آن از بین برود.
به گزارش «وبام دی»، جویدن دهان شما را تحریک میکند تا بزاق بیشتری تولید کند. این از دهان شما در برابر پوسیدگی و فرسایش محافظت میکند. بزاق بیشتر ممکن است باکتریها و اسیدی را که روی دندانهای شما جمع میشوند را از بین ببرد.
زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر
واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسمها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی میشود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر
تحلیل جامعهشناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج میکنند؟
لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهرههای مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

































