به گزارش «تابناک» به نقل از مشرق، این غذا از خوراکهای سالم و خوشمزه پرطرفدار بهویژه میان فقرا محسوب میشد. هر آشپزی برای پخت عدسی، سبک و روشی به کار میبرد. یکی سیبزمینی نگینی داخلش میریخت و دیگری از عدس ریزتر برای مزه بهتر استفاده میکرد، اما عدسی که غلیظتر و رنگ و لعاب بیشتری […]

به گزارش «تابناک» به نقل از مشرق، این غذا از خوراکهای سالم و خوشمزه پرطرفدار بهویژه میان فقرا محسوب میشد. هر آشپزی برای پخت عدسی، سبک و روشی به کار میبرد. یکی سیبزمینی نگینی داخلش میریخت و دیگری از عدس ریزتر برای مزه بهتر استفاده میکرد، اما عدسی که غلیظتر و رنگ و لعاب بیشتری داشت، طعمش هم بهتر بود.

نخستین عدسیپزیها در اصفهان منحصر به یک خانواده بود. بعدها یکی از اعضای همین خانواده به تهران آمد و پخت عدسی را رواج داد. عدسیپزها و عدسیفروشها، عدسهای پخته را در دیگهایی میریختند و در کوچه و گذرها دوره میگرداندند. گاهی هم در مکانهای معین بهویژه روبهروی نانواییها بساط پهن میکردند. عدسی در تهران بیشتر در فصل سرد سال پخته میشد.
زیرنویس را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید: ایتا | تلگرام | اینستاگرام | توییتر
واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسمها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی میشود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر
تحلیل جامعهشناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج میکنند؟
لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهرههای مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

































