به گزارش زیرنویس، مجتبی فخریان وینگر تکنیکی و سرعتی این فصل شمس آذر قزوین برای فصل بعد با پرسپولیس به توافق رسیده است. فخریان که غیر از پرسپولیس، سپاهان و استقلال را هم د صف مشتریان خودش داشت، در نهایت تصمیم گرفت با سرخ‌ها به کارش ادامه دهد. این بازیکن ۲۱ ساله که توانایی بازی […]

به گزارش زیرنویس، مجتبی فخریان وینگر تکنیکی و سرعتی این فصل شمس آذر قزوین برای فصل بعد با پرسپولیس به توافق رسیده است. فخریان که غیر از پرسپولیس، سپاهان و استقلال را هم د صف مشتریان خودش داشت، در نهایت تصمیم گرفت با سرخ‌ها به کارش ادامه دهد.

این بازیکن ۲۱ ساله که توانایی بازی در خط حمله را هم دارد در مصاحبه‌ای اعلام کرد با پرسپولیس به توافق رسیده و فصل بعد باید با مهاجمین این تیم برای بازی کردن رقابت کند.

فخریان که فوتبال خودش را از آکادمی کیا شروع کرده، پیش از این سابقه پوشیدن پیراهن تیم‌های آلومینیوم اراک و شمس آذر را در کارنامه خودش دارد، برای تیم‌های ملی زیر ۲۰ و زیر ۲۳ سال ایران هم به میدان رفته است.

فخریان در لیگ امسال یک رکورد ویژه را هم به نام خودش ثبت کرد و آن هم گلزنی به تمام دروازه بان‌های تیم ملی بوده است! گل‌زنی به سیدحسین حسینی، پیام نیازمند و علیرضا بیرانوند به عنوان دروازه‌بانان ملی‌پوش و البته گلی که به هوادار تهران که آرشا شکوری را دارد باعث شد تا با این ویژگی خاص شناخته شود.

شهر آرا

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید