علی بهادری جهرمی ، سخنگوی دولت سیزدهم، خاطره‌ای از شهید رئیسی در واکنش به حضورش در دانشگاه در جریان رخدادهای سال ۱۴۰۱ را بازگو کرد.  به گزارش فارس، او گفت: خاطرات هم تلخ هم شیرین زیاد داریم از شهید رئیسی؛ بنده اولین جلسه‌ای که در اوج فتنه‌های ماجرای سال ۴۰۱ به دانشگاه علامه طباطبایی رفتم از […]

علی بهادری جهرمی ، سخنگوی دولت سیزدهم، خاطره‌ای از شهید رئیسی در واکنش به حضورش در دانشگاه در جریان رخدادهای سال ۱۴۰۱ را بازگو کرد. 

به گزارش فارس، او گفت: خاطرات هم تلخ هم شیرین زیاد داریم از شهید رئیسی؛ بنده اولین جلسه‌ای که در اوج فتنه‌های ماجرای سال ۴۰۱ به دانشگاه علامه طباطبایی رفتم از دانشگاه که بازگشتم خبر حضور من در دانشگاه به حاج آقا رسیده بود بنده هم رفتم که یک گزارشی خدمتشان ارائه بدهم. زیرا قبل از حضور بنده در دانشگاه موافقین و مخالفینی وجود داشت (حضور سخنگوی دولت در دانشگاه) مخالفین هم بیشتر بودند. حاج آقا خودشان حمایت کرده بودند به همین دلیل به من گفته بودند گزارش بدهم. 

وی افزود: حاج آقا خیلی راضی بودند خیلی محبت داشتند و تحسین کردند به ویژه از آن قسمتی که ما سخنرانی‌مان که تمام شد رفتیم کنار معترضین که آن‌ها هم تجمع کرده بودند و ما هم بین آن‌ها رفتیم و حدود ۲۰ دقیقه، نیم ساعتی هم قدم می‌زدیم و صحبت می‌کردیم و می‌گفتیم نکته‌ای دارید بگویید. 

او تاکید کرد: شهید رئیسی خوشحال بودند و فرمودند دولت اسلامی باید اینگونه باشد. نوع تعامل دولت اسلامی با مخالف و منتقدش باید اینگونه باشد. 

بهادری جهرمی در پایان گفت که البته چون گفتید شیرین، این را گفتم وگرنه از حاج آقا تذکر کم نشنیدیم؛ اینجور برداشت نشود که همیشه تایید بوده؛ زمان‌هایی کوتاهی داشتیم و حاج آقا تذکر می‌دادند.

منبع خبر: رکنـا

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید