نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی، با حضور در شبکه خبر اعلام کرد: «تاکنون ۱۱۷ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور بازنگشته است.» رسول بخشی دستجردی، با انتقاد از عملکرد دولت تأکید کرد: «در صورتی که دولت نسبت به ترمیم کابینه اقدام نکند، مجلس قطعاً از حق قانونی استیضاح استفاده خواهد […]

نماینده اصفهان در مجلس شورای اسلامی، با حضور در شبکه خبر اعلام کرد: «تاکنون ۱۱۷ میلیارد دلار ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور بازنگشته است.»

رسول بخشی دستجردی، با انتقاد از عملکرد دولت تأکید کرد: «در صورتی که دولت نسبت به ترمیم کابینه اقدام نکند، مجلس قطعاً از حق قانونی استیضاح استفاده خواهد کرد. وقتی وزیر جهاد کشاورزی درباره قیمت‌ها می‌گوید همه چیز به انصاف فروشنده بستگی دارد، به این معناست که برنامه مشخصی برای کنترل بازار وجود ندارد.»

این نماینده مجلس در گفت‌وگوی ویژه خبری افزود: «قرار نیست مجلس تا پایان دوره، بدون ارزیابی عملکرد، به وزرا اعتماد کند و نظارت مستمر جزو وظایف قانونی مجلس است.»

بخشی با اشاره به بازنگشتن ارز برخی کالاهای صادراتی گفت: «این مسئله ناشی از بی‌عملی دولت است و مؤثرترین راه برخورد با صادرکنندگانی که ارز خود را بازنگردانده‌اند، اعمال جریمه ریالی است.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «دولت‌ها به‌درستی علت اصلی رشد نقدینگی را شناسایی نکرده‌اند و پشت پرده افزایش نرخ بهره بانکی، رشد نقدینگی قرار دارد.»

منبع خبر: روزیاتو

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید