تیم فوتبال تراکتور ایران موفق شد الدحیل قطر را در ورزشگاه یادگار امام تبریز در چارچوب رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا شکست دهد و راهی دور بعد مسابقات شود. به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال تراکتور ایران در جریان هفته ششم لیگ نخبگان آسیا عصر امروز (دوشنبه) از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه یادگار امام […]

تیم فوتبال تراکتور ایران موفق شد الدحیل قطر را در ورزشگاه یادگار امام تبریز در چارچوب رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا شکست دهد و راهی دور بعد مسابقات شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال تراکتور ایران در جریان هفته ششم لیگ نخبگان آسیا عصر امروز (دوشنبه) از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه یادگار امام تبریز میزبان الدحیل قطر بود که این دیدار در نهایت با برتری دو بر یک تراکتور به پایان رسید.

تراکتور دو – یک الدحیل

گل‌ها: بنجامین بوریژو  در دقیقه ۳۵ برای الدحیل و شجاع خلیل‌زاده در دقیقه ۵۱ و امیرحسین حسین‌زاده در دقیقه ۲+۹۰ برای تراکتور.

کارت زرد: خامروبکوف در دقیقه ۵۵ از تراکتور و لوئیز آلبرتو در دقیقه ۸۴ از الدحیل.

کارت قرمز:

ترکیب تراکتور: علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، الکساندر سدلار، دانیال اسماعیلی‌فر، محمد نادری، تیبور هلیلوویچ، اودیل خامروبکوف، مهدی هاشم‌نژاد، مهدی ترابی، امیرحسین حسین‌زاده و تومیسلاو اشترکالی.

ترکیب الدحیل: باتیستا بورک، ابراهیما بامبا، ژان‌چارلز کاستلتو، یوسف سابالی، سلطان البریک، کریم بوضیاف، بنجامین بوریژو، ادمیلسون جونیور، همام الامین (۷۴ اسماعیل محمد)، لوئیز آلبرتو و کریستوف پیاتک.

موقعیت‌های حساس:

برخلاف جریان بازی، در دقیقه ۳۴، روی یک پاس در عمق به درون محوطه جریمه تراکتور، محمد نادری روی مهاجم الدحیل مرتکب خطا شد و داور نقطه پنالتی را نشان داد. در  ادامه بنجامین بوریژو با استفاده از این فرصت دروازه تراکتور را باز کرد.

در دقیقه ۵۱، روی یک ضربه ایستگاهی تراکتور فرصت خوبی برای به گل رسیدن به دست آورد و تیبور هلیلوویچ با استفاده از این فرصت توپ را به تیر دروازه زد و در ادامه توپ برگشتی را شجاع خلیل‌زاده با یک شوت پای راست به گل تبدیل کرد.

در دقیقه ۲+۹۰، امیر حسین حسین‌زاده از پشت محوطه جریمه الدحیل با یک شوت پای راست دروازه را هدف قرار داد و توپ او بعد از برخورد به مدافع حریف به گل تبدیل شد.

انتهای پیام

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید