آنتونیو کونته پس از پیروزی ۲–۰ ناپولی برابر بولونیا در فینال سوپرجام ایتالیا، سومین قهرمانی تاریخ باشگاه و نخستین دبل قهرمانی ناپولی را جشن گرفت و تأکید کرد که در فوتبال تنها قهرمانان در یادها می‌مانند، نه فینالیست‌های شکست‌خورده. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، آنتونیو کونته که شاگردانش شب گذشته (دوشنبه) موفق […]

آنتونیو کونته پس از پیروزی ۲–۰ ناپولی برابر بولونیا در فینال سوپرجام ایتالیا، سومین قهرمانی تاریخ باشگاه و نخستین دبل قهرمانی ناپولی را جشن گرفت و تأکید کرد که در فوتبال تنها قهرمانان در یادها می‌مانند، نه فینالیست‌های شکست‌خورده.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، آنتونیو کونته که شاگردانش شب گذشته (دوشنبه) موفق شدند در دیدار فینال سوپرجام ایتالیا با نتیجه ۲ بر صفر بولونیا را شکست دهند و جام قهرمانی را در ورزشگاه کینگ سعود یونیورسیتی واقع در شهر ریاض عربستان بالای سر ببرند، پس از این دیدار در گفت‌و‌گو با شبکه تلویزیونی «مدیاسِت» ایتالیا، گفت: این بازیکنان به خاطر عملکرد بی‌نقص‌شان در این تورنمنت، چه مقابل میلان (در دیدار نیمه نهایی روسونری را ۲ بر صفر شکست دادند) و چه مقابل بولونیا، شایسته تبریک هستند.

سرمربی ایتالیایی ناپولی که سومین قهرمانی تاریخ باشگاه ناپولی در سوپرجام ایتالیا و اولین دبل قهرمانی این تیم (قهرمانی در سوپرجام پس از قهرمانی در سری A) را به ارمغان آورد، صحبت‌های خود را اینطور ادامه داد: بازیکنان ما در این تورنمنت نشان دادند که چقدر می‌خواهند این جام را برای هواداران به ارمغان بیاورند و ما اکنون با یک جام جدید در ویترین باشگاه، یک جشن کریسمس عالی خواهیم داشت. ما با یک قهرمانی در اسکودتو و یک قهرمانی در سوپرجام ایتالیا و کنار زدن تیم‌های بسیار قدرتمندی مانند اینتر، میلان و بولونیا، با موفقیت اینجا را ترک می‌کنیم.

کونته که پیش از این در فصل ۱۴-۲۰۱۳ با یوونتوس فاتح سوپرجام ایتالیا شده بود و این دومین قهرمانی او در این جام به شمار می‌رود، همچنین خاطر نشان کرد: آنهایی که برنده می‌شوند در تاریخ می‌مانند. فراموش نکنید ناپولی دو سال پیش در فینال سوپرجام مغلوب اینتر شد، اما کمتر کسی آن را به یاد دارد. ما یک روند فوق‌العاده برای بردن اسکودتو داشتیم، ما تیم بزرگی مانند میلان را در مرحله نیمه نهایی سوپرجام ایتالیا شکست دادیم، بنابراین این یک تورنمنت عالی بود، اما در فوتبال در نهایت تنها چیزی که مهم است این است که چه کسی قهرمان می‌شود.

وی ادامه داد: می‌توانم به شما بگویم که هیچکس حتی زحمت نگاه کردن به فینالیست‌های شکست‌خورده را به خود نمی‌دهد، چون من به‌عنوان بازیکن و مربی بسیاری از فینال‌ها را از دست داده‌ام. همین شکست‌ها مرا مصمم‌تر کردند. هیچکس به یاد نمی‌آورد که من در جام جهانی نایب قهرمان شدم، فینالیست جام ملت‌های اروپا شدم یا سه فینال لیگ قهرمانان را باختم. آنها، اما به یاد دارند که من به‌عنوان بازیکن یک لیگ قهرمانان و یک جام بین قاره‌ای را بردم. وقتی در فینال شکست می‌خورید، این باعث می‌شود تا شما مصمم‌تر شوید و سعی می‌کنید دیگر آن لحظات زشت را تجربه نکنید. چنین لحظاتی دردناک هستند، چون می‌دانید که روند خوبی داشته‌اید، اما باید کار را به سرانجام برسانید.

سرمربی ناپولی همچنین در تمجید از بولونیا و سرمربی این تیم خاطرنشان کرد: می‌خواهم به بولونیا تبریک بگویم، چون آنها حالا از قهرمانان فوتبال ایتالیا هستند. آنها فاتح جام حذفی ایتالیا شدند، اینتر را در مرحله نیمه نهایی سوپرجام حذف کردند و در این بازی بسیار رقابتی بودند. وینچنزو ایتالیانو، بازیکنانش و باشگاه بولونیا به خاطر تمام کار‌هایی که انجام می‌دهند، شایسته ستایش هستند.

وی در پاسخ به این پرسش که «با توجه به اینکه ناپولی دو قهرمانی از سه قهرمانی اخیر سری A و حالا سوپرجام ایتالیا را به دست آورده است، آیا می‌توان گفت که شما حالا چهره‌ای پیشرو در فوتبال ایتالیا هستید و از اینتر و میلان پیشی گرفته‌اید؟»، گفت: نه، اصلاً احساس درستی ندارم که این را بگویم. اگر این را بگویم دروغ گفته‌ام. ما فصل گذشته با تیمی بسیار کوچک قهرمان شدیم، تابستان امسال بازیکنان جدید زیادی را معرفی کردیم و بنابراین اصلاً آماده نیستیم که در موقعیت تسلط بر فوتبال ایتالیا قرار بگیریم.

کونته یادآور شد: در واقع، اگر به جدول سری A نگاه کنید (در حال حاضر با ۳۱ امتیاز در رده سوم جدول و در تعقیب اینتر ۳۳ امتیازی و میلان ۳۲ امتیازی هستند)، باید سعی کنیم تا جایی که می‌توانیم نزدیک به منطقه کسب سهیه لیگ قهرمانان بمانیم (چهار تیم اول)، چون این فصل، فصل بسیار سختی خواهد بود. پیش‌بینی قرار گرفتن در جمع چهار تیم برتر بسیار دشوار خواهد بود. با فروتنی، باید درک کنیم که می‌بایست با تلاش، خود را به رده‌های بالای جدول برسانیم. نمی‌توانم بگویم که آماده تسلط بر فوتبال ایتالیا هستیم، چون حتی نزدیک به آمادگی برای انجام این کار هم نیستیم.

سرمربی آبی‌پوشان ناپل در پایان درباره مهاجم دانمارکی‌اش که برخلاف چیزی که در منچستریونایتد بود، در ناپولی متحول شده است و در بازی شب گذشته هم فوق‌العاده ظاهر شد، اظهار داشت: همه می‌گفتند راسموس هویلون در منچستریونایتد بازی نکرده، اسکات مک‌تامینی هم همینطور! من و کادر فنی‌ام باید کار خود را می‌کردیم. بالاخره دلیلی وجود دارد که ما اینجا هستیم.

ناپولی حالا باید خود را برای بازی پایانی‌اش در سال ۲۰۲۵ آماده کند، یعنی دیدار روز یکشنبه در خانه کرمونزه در هفته شانزدهم سری A ایتالیا.

انتهای پیام/

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید