بازدید:۳ صد انلاین | طارمی رکورد گلزنی مهاجمان پیشین المپیاکوس را شکست.  به گزارش صد آنلاین ،رسانه‌های یونان، مهدی طارمی را به عنوان نیروی محرکه اصلی المپیاکوس در رقابت‌های این فصل معرفی کرده‌اند. طارمی با آماری بهتر از ایوب الکعبی و یوسف العربی در مقاطع مشابه ابتدای فصل، اعتماد خوزه لوئیز مندیلیبار را جلب کرده […]

عکس  رکورد شکنی طارمی خبرساز شد

بازدید:۳

صد انلاین | طارمی رکورد گلزنی مهاجمان پیشین المپیاکوس را شکست.

 به گزارش صد آنلاین ،رسانه‌های یونان، مهدی طارمی را به عنوان نیروی محرکه اصلی المپیاکوس در رقابت‌های این فصل معرفی کرده‌اند. طارمی با آماری بهتر از ایوب الکعبی و یوسف العربی در مقاطع مشابه ابتدای فصل، اعتماد خوزه لوئیز مندیلیبار را جلب کرده و نقش کلیدی در حفظ کورس قهرمانی تیم ایفا می‌کند.

 

عملکرد چشمگیر مهاجم ایرانی در تیم فوتبال المپیاکوس یونان، تحسین گسترده رسانه‌های این کشور را به همراه داشته و از او به عنوان یک گلزن «بی‌رحم و کلیدی» در مسیر قهرمانی نام برده می‌شود.

با توجه به اینکه ایوب الکعبی، مهاجم اصلی تیم، برای شرکت در جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵ غایب است، طارمی فرصتی طلایی برای تثبیت جایگاه خود در ترکیب اصلی پیدا کرده است. او از این فرصت به بهترین نحو استفاده کرده است.

عملکرد طارمی در ۱۰ هفته ابتدایی سوپر لیگ یونان، از منظر آماری قابل توجه است.

سایت «agones» یونان در گزارشی اشاره کرد که اگرچه در فصول گذشته گلزنی در پیرائوس بیشتر تحت سلطه مهاجمانی چون الکعبی و یوسف العربی بود، اما طارمی با ثبت ۷ گل در ۱۰ هفته، از آمار آن‌ها در همین مقطع سبقت گرفته است. حتی در هفته پانزدهم که تنها گل تیم از روی نقطه پنالتی به دست آمد، تأثیرگذاری کلی او مورد توجه قرار گرفت.

نقطه قوت طارمی، توانایی او در تأثیرگذاری فوری روی بازی است؛ حتی زمانی که به عنوان بازیکن تعویضی وارد میدان می‌شود، نرخ تبدیل موقعیت به گل او بالا ارزیابی شده است. خوزه لوئیز مندیلیبار، سرمربی المپیاکوس، حساب ویژه‌ای روی تجربه و قدرت تمام‌کنندگی این مهاجم ایرانی باز کرده و او را مهره‌ای حیاتی برای حفظ صدرنشینی و پیشبرد اهداف قهرمانی تیم در دیدارهای حساس پیش رو می‌داند.

 

طارمی قاتل شد/ واکنش یونانی‌ها: خیلی بی‌رحم است +عکس

 

منبع خبر: صد آنلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید