جلسه هماهنگی برگزاری مسابقات قهرمانی پرورش اندام باشگاه‌های کشور با حضور مسئولان فدراسیون و هیات استان گیلان، رؤسای کمیته‌ها و نمایندگان فنی و داوری برگزار شد. به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جلسه هماهنگی برگزاری مسابقات قهرمانی پرورش اندام باشگاه‌های کشور با حضور ایرج عرب سرپرست فدراسیون، علی شائی سرپرست دبیری فدراسیون، میرزاهد رئیس هیأت […]

جلسه هماهنگی برگزاری مسابقات قهرمانی پرورش اندام باشگاه‌های کشور با حضور مسئولان فدراسیون و هیات استان گیلان، رؤسای کمیته‌ها و نمایندگان فنی و داوری برگزار شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جلسه هماهنگی برگزاری مسابقات قهرمانی پرورش اندام باشگاه‌های کشور با حضور ایرج عرب سرپرست فدراسیون، علی شائی سرپرست دبیری فدراسیون، میرزاهد رئیس هیأت استان گیلان، رئیس کمیته مسابقات، دو تن از اعضای کمیته فنی و رئیس کمیته داوران برگزار شد.

در ابتدای این نشست، با تأکید بر اهمیت برگزاری مطلوب مسابقات و لزوم رعایت تمامی استانداردها و الزامات فنی، گزارشی جامع از آمادگی‌های این استان برای میزبانی ، وضعیت سالن مسابقات، محل اسکان ورزشکاران، امکانات تمرینی و فرآیند وزن‌کشی ارائه شد.

در ادامه، رؤسای کمیته‌ها به‌ویژه کمیته داوران، انتظارات و الزامات خود را مطرح کردند که با موافقت میزبان همراه شد و مقرر گردید تمامی نیازها و ملزومات داوران به طور کامل تأمین شود. همچنین آیین‌نامه و بخشنامه مسابقات به‌طور دقیق توسط کمیته فنی مورد بررسی قرار گرفت و مورد تأیید نهایی قرار گرفت. بر این اساس مقرر شد تیمی از فدراسیون از جمله رئیس کمیته مسابقات ‌و کمیته اجرایی با حضور در محل برگزاری، بازدید نهایی را انجام داده و توصیه‌های تکمیلی را به رئیس هیأت منتقل کند تا شرایط اسکان و فضای برگزاری در شأن یک میزبانی مطلوب فراهم شود.

در پایان این جلسه، فدراسیون با تأکید بر ضرورت هماهنگی هیات میزبان با اداره کل ورزش و جوانان و سایر نهادهای مرتبط، خواستار همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها در روز مسابقه شد و ابراز امیدواری کرد با تجمیع ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان گیلان، رویدادی درخور نام و جایگاه این استان و به‌صورت نمونه و ماندگار برگزار شود. همچنین موضوع امنیت مسابقات و برنامه‌ریزی برای اطلاع‌رسانی و تبلیغات شهری این رویداد نیز مورد تأکید و هماهنگی قرار گرفت.

گفتنی است مسابقات پرورش اندام قهرمانی باشگاه‌های کشور (گرامیداشت دهه مبارک فجر)۲۲ تا ۲۴ بهمن به میزبانی استان گیلان برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید