اوسمار: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تأکید بر اهمیت بازی‌های پایانی نیم‌فصل، دیدار مقابل مس رفسنجان را چالشی جدی دانست و گفت تغییرات فنی دو تیم، آنالیز مسابقه را دشوار کرده است. او همچنین از عملکرد مهاجمان تیمش دفاع کرد و به وضعیت مصدومان پرسپولیس اشاره داشت. به گزارش سایت […]



اوسمار:


سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با تأکید بر اهمیت بازی‌های پایانی نیم‌فصل، دیدار مقابل مس رفسنجان را چالشی جدی دانست و گفت تغییرات فنی دو تیم، آنالیز مسابقه را دشوار کرده است. او همچنین از عملکرد مهاجمان تیمش دفاع کرد و به وضعیت مصدومان پرسپولیس اشاره داشت.

به گزارش سایت خبری پُرسون، اوسمار ویرا، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، در نشست خبری پیش از دیدار این تیم مقابل مس رفسنجان در چارچوب هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال ایران، با ابراز خوشحالی از حضور دوباره در رفسنجان اظهار کرد: همه بازی‌ها برای ما اهمیت زیادی دارد، به‌ویژه مسابقات پایانی پیش از نیم‌فصل که جایگاه تیم‌ها را در جدول مشخص می‌کند.

وی افزود: هر دو تیم مس رفسنجان و پرسپولیس تغییراتی روی نیمکت خود داشته‌اند و همین مسئله باعث تغییر تاکتیک‌ها شده است. این موضوع کار آنالیز را سخت‌تر می‌کند، اما امیدوارم بتوانیم ذهنیتی را که در تمرینات دنبال کرده‌ایم، هرچه سریع‌تر در زمین پیاده کنیم.

سرمربی پرسپولیس در ادامه با اشاره به شرایط مس رفسنجان و نتایج گذشته مقابل این تیم گفت: در دیدار قبلی برابر مس، مقابل تیمی بسیار خوب به تساوی رسیدیم که همان نتیجه، مسیر قهرمانی ما را دشوارتر کرد. در آخرین بازی خانگی نیز مسابقه‌ای پراسترس داشتیم، اما گل دقیقه ۹۰ همه چیز را تغییر داد.

اوسمار ویرا درباره عملکرد علی علیپور و گل نزدن این مهاجم در چند هفته اخیر تصریح کرد: هر مهاجمی وقتی گل نمی‌زند، طبیعتاً نگران می‌شود، اما فوتبال فقط گلزنی نیست. ما به‌صورت تیمی بازی می‌کنیم و علیپور در دیدار با پیکان پاس گل داد. زمانی که تیم به پیروزی می‌رسد، عملکرد جمعی اهمیت بیشتری دارد. من از عملکرد او رضایت دارم و امیدوارم در بازی مقابل مس بتواند گل بزند و روند خوبش را تکمیل کند.

وی در پایان درباره وضعیت مصدومان پرسپولیس گفت: دو بازیکن جوان تیم، صادقی و علی همایی، به دلیل مصدومیت جزئی نتوانستند تیم را در این سفر همراهی کنند. یاسین سلمانی نیز در اختیار ما نیست و باکیچ برای ادامه روند درمانی به کشور خود بازگشته است.


منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:











لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید