طبق اعلام روابط عمومی فدراسیون انجمن های ورزشی، این رقابتها به مدت دو روز و در دو بخش دوبل و انفرادی و با شرکت ۹۶ ورزشکار از سراسر کشور برگزار شد. در بخش انفرادی محمد مهرشاد مرادی، امیر سرافرازی و سید وحید چایچی هر سه از تهران به ترتیب به عناوین اول تا سوم دست […]

طبق اعلام روابط عمومی فدراسیون انجمن های ورزشی، این رقابتها به مدت دو روز و در دو بخش دوبل و انفرادی و با شرکت ۹۶ ورزشکار از سراسر کشور برگزار شد.

در بخش انفرادی محمد مهرشاد مرادی، امیر سرافرازی و سید وحید چایچی هر سه از تهران به ترتیب به عناوین اول تا سوم دست یافتند.

در بخش دوبل تیم مهرشاد مرادی و سبحان رجبی  قهرمان شد، تیم امید رحمانی و امید عبدی در جایگاه دوم ایستاد و تیم حسین رعیت زاده و سید وحید چایچی در ردیف سوم قرار گرفت. 
ضمن اینکه مجتبی شاه حسینی از مرکزی به عنوان پدیده مسابقات معرفی شد و کاپ اخلاق هم به آریا رحیمی از کرمان تعلق گرفت.

مراسم اختتامیه و توزیع جوایز این رقابتها با حضور دکتر عباس ناطق نوری رییس فدراسیون انجمن های ورزشی ، مهدی میرزاییان مدیر روابط عمومی فدراسیون،هاشملو معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان تهران ، خانم اسفندیاری سرپرست هیات انجمن های ورزشی استان تهران و علیرضا طیرانی سرپرست انجمن فوتبال دستی کشور برگزار شد.

انتهای پیام/

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید