به گزارش زیرنویس، سایت فدراسیون فوتبال آرای جدیدی را منتشر کرد که مهم‌ترین آن مربوط به شکایت استقلال خوزستان از پرسپولیس و تیوی بیفوما بود. در حالی که مدیران باشگاه خوزستانی امیدوار بودند با محکوم کردن پرسپولیس، هزینه رضایت‌نامه سنگین بیفوما را دریافت کنند، کمیته وضعیت رسماً اعلام کرد: «در پی شکایت باشگاه استقلال خوزستان، […]

به گزارش زیرنویس، سایت فدراسیون فوتبال آرای جدیدی را منتشر کرد که مهم‌ترین آن مربوط به شکایت استقلال خوزستان از پرسپولیس و تیوی بیفوما بود. در حالی که مدیران باشگاه خوزستانی امیدوار بودند با محکوم کردن پرسپولیس، هزینه رضایت‌نامه سنگین بیفوما را دریافت کنند، کمیته وضعیت رسماً اعلام کرد: «در پی شکایت باشگاه استقلال خوزستان، کمیته وضعیت نسبت به دعوی خواهان قرار رد صادر کرد.»

با اعلام کمیته وضعیت فدراسیون، انتقال تیوی بیفوما به پرسپولیس کاملاً قانونی و بدون نیاز به پرداخت مبلغ رضایت‌نامه بوده است. استقلال خوزستان که برای صدور رضایت‌نامه ستاره‌اش مبلغ ۳۵۰ هزار دلار تعیین کرده بود، حالا باید دست خالی نظاره‌گر درخشش او در پیراهن پرسپولیس خواهد بود.

‏علاوه بر این در یک پرونده دیگر با شکایت بیفوما از استقلال خوزستان این باشگاه به پرداخت ۲۲۰ هزار دلار محکوم شده‌اند. با این شرایط استقلال خوزستان نه‌تنها ۳۵۰ هزار دلار درآمد را از دست داد، بلکه باید ۲۲۰ هزار دلار هم جریمه به خود بازیکن بپردازد.

 

منبع خبر: رکــنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید