یکی از مهم‌ترین چالش‌های تیم ملی فوتبال ایران در مسیر آماده‌سازی جام جهانی، برگزاری دیدارهای دوستانه با حریفان سطح بالا است. روز گذشته مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، در نشستی با حضور مهدی محمدنبی، نایب‌رئیس، هدایت ممبنی، دبیرکل فدراسیون، و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی، آخرین روند مذاکرات برای تعیین حریفان تدارکاتی را بررسی کردند. […]

یکی از مهم‌ترین چالش‌های تیم ملی فوتبال ایران در مسیر آماده‌سازی جام جهانی، برگزاری دیدارهای دوستانه با حریفان سطح بالا است.

روز گذشته مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال، در نشستی با حضور مهدی محمدنبی، نایب‌رئیس، هدایت ممبنی، دبیرکل فدراسیون، و امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی، آخرین روند مذاکرات برای تعیین حریفان تدارکاتی را بررسی کردند. این جلسه فشرده با هدف مشخص، تمرکز بر انتخاب حریفانی با سطح فنی مناسب و انگیزه کافی داشت، موضوعی که به دلیل صعود زودهنگام ایران، نسبت به دوره‌های قبل، چالش تازه‌ای محسوب می‌شود.

با وجود محدودیت‌های تقویمی و تداخل مسابقات تیم‌های دیگر، فدراسیون و کادر فنی به جمع‌بندی‌های مهمی دست یافته‌اند. قرارداد دیدارهای دوستانه عملاً آماده است و پس از پایان تعطیلات کریسمس در فوتبال اروپا و برخی کشورهای طرف مذاکره، نهایی خواهد شد. طبق برنامه، تیم ملی ایران در فروردین و خرداد سال آینده به مصاف حریفانی می‌رود که نقش «سنگ محک» فنی، تاکتیکی و روانی را برای کادر فنی ایفا خواهند کرد.

این مسابقات صرفاً برای نتیجه‌گیری نیست، بلکه فرصتی برای ارزیابی دقیق نقاط ضعف و قوت تیم و تثبیت ترکیب اصلی و نیمکت سرمربی در آستانه جام جهانی است. امیر قلعه‌نویی با شناخت بهتر ساختار تیم، می‌تواند خطوط مختلف تیم را تثبیت و آماده حضور در بزرگ‌ترین رویداد فوتبالی جهان کند.

پیام روشن نشست روز گذشته فدراسیون این بود: برخلاف دوره‌های قبل، تیم ملی ایران زودتر از موعد وارد فاز برنامه‌ریزی جدی و هدفمند برای جام جهانی شده است.

منبع خبر: افکار

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید