به گزارش زیرنویس، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی با اشاره به دیدار امشب بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، نوشت: این دیدار، میزان دوستی بین بی‌بی و نتانیاهو را روشن خواهد کرد زیرا آنها در مسائل مختلفی با هم اختلاف نظر دارند. این رسانه آمریکایی افزود: برای نتانیاهو، سفر […]

به گزارش زیرنویس، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی با اشاره به دیدار امشب بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، نوشت: این دیدار، میزان دوستی بین بی‌بی و نتانیاهو را روشن خواهد کرد زیرا آنها در مسائل مختلفی با هم اختلاف نظر دارند.

این رسانه آمریکایی افزود: برای نتانیاهو، سفر به فلوریدا فرصتی حیاتی است تا ترامپ را قانع کند موضع سخت‌گیرانه‌تری درباره غزه و ایران اتخاذ کند.

واشنگتن پست مدعی شد: در حالی که ترامپ همچنان ایران را در صدر نگرانی‌های منطقه‌ای خود می‌بیند، دولت او تلاش دیگری برای مذاکره با تهران آغاز کرده و ابتدا می‌خواهد ببیند این تلاش به نتیجه می‌رسد یا خیر.

این رسانه آمریکایی به نقل از مورگان اورتاگوس معاون نماینده ویژه ترامپ در امور غرب آسیا نوشت: واشنگتن برای مذاکرات رسمی با ایران همچنان در دسترس است.

این مقام آمریکایی در عین حال، همچنان بر خواسته غیرقانونی واشنگتن مبنی بر لزوم توقف غنی سازی در ایران تاکید کرد.

منبع خبر: مهـر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید