به گزارش زیرنویس، حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ گفت: بررسی کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی نوبت عصر امروز اعضای کمیسیون تلفیق قرار داشت. تسنیم در خبری نوشت:وی افزود: ابتدا مخالفان و مخالفان کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ نقطه نظرات خود را مطرح کردند و پس […]

به گزارش زیرنویس، حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ گفت: بررسی کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی نوبت عصر امروز اعضای کمیسیون تلفیق قرار داشت.

تسنیم در خبری نوشت:وی افزود: ابتدا مخالفان و مخالفان کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ نقطه نظرات خود را مطرح کردند و پس از آن کلیات لایحه به رأی اعضا، گذاشته شد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ گفت: در نهایت بر اساس رأی‌گیری به‌عمل آمده کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ از سوی اعضای کمیسیون تلفیق رد شد. آرای اعضا نیز عبارت است از ۹ نفر موافق و ۳۲ نفر نیز مخالف از مجموع ۴۱ آرای مأخوذه.

نقدعلی گفت: گزارش کمیسیون تلفیق از رد کلیات بودجه برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه خواهد شد که در نشست فردا نمایندگان درباره آن نظر بدهند.

دولت سه‌شنبه(۲ دی ماه) لایحه بودجه را تقدیم مجلس کرد که پس از آن کمیسیون تلفیق بودجه برای بررسی کلیات و جزئیات بودجه تشکیل شد.

 

منبع خبر: رکــنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید