علاءالدین بروجردی در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به گزافه‌گویی‌های اخیر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، گفت: غلطی که آمریکا دفعه اول انجام داد، برخلاف تمامی مقررات بین‌المللی بود چون تمام فعالیت‌های هسته‌ای ایران صلح‌آمیز و در چارچوب پادمان صورت می‌گرفت. وی یادآور شد: تصور ترامپ این بود که با چنین اقداماتی می‌تواند قدرت […]

علاءالدین بروجردی در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به گزافه‌گویی‌های اخیر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران، گفت: غلطی که آمریکا دفعه اول انجام داد، برخلاف تمامی مقررات بین‌المللی بود چون تمام فعالیت‌های هسته‌ای ایران صلح‌آمیز و در چارچوب پادمان صورت می‌گرفت.

وی یادآور شد: تصور ترامپ این بود که با چنین اقداماتی می‌تواند قدرت را از ملت ایران بگیرد در حالی که دانش هسته‌ای در مغز جوانان و مردم ایران است و ما هزاران دانشمند هسته‌ای داریم.

ترامپ این آرزو را به گور ببرد که بتواند توانمندی هسته‌ای ایران را به صفر برساند

بروجردی تاکید کرد: ترامپ باید این آرزو را به گور ببرد که بتواند توانمندی هسته‌ای ایران را به صفر برساند؛ ما قطعا این راه را ادامه خواهیم داد چون جز حق مسلم ملی ماست. اشتباهات ترامپ نیز موجب راسخ‌تر شدن ما در مسیر خود شده است.

وی افزود: این اقدامات غیرقانونی آمریکا باعث زیر سؤال رفتن حرکت‌شان در منطقه و جهان خواهد شد چون برخلاف تمامی موازین و مقررات بین‌المللی است.

ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین در واکنش به گزافه گویی دیگر ترامپ درخصوص توان موشکی ایران گفت: توان موشکی ایران قابل مذاکره و قابل هیچ چیزی نیست و موشکی ما در آینده به مراتب تقویت خواهد شد؛ این موضوع را باید ترامپ، نتانیاهو و همه بدانند.

بروجردی با بیان اینکه ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد، گفت: آمریکا زرادخانه چند هزارتایی سلاح هسته‌ای دارد و رژیم صهیونیستی بیش از ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای در اختیار دارد پس طبیعی است که ما برای دفاع از تمامیت ارضی خود باید توانمندی‌ داشته باشیم. این توانمندی‌ منحصر در موشک و پهپاد و این‌ها است که به هیچ وجه قابل مذاکره نیست و در آینده نیز حتما توانمندی ما افزایش پیدا خواهد کرد.

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید