دو تیم سپاهان و استقلال امروز دیدار معوقه خود در چارچوب هفته دهم لیگ برتر را از ساعت ۱۷:۰۰ در ورزشگاه نقش جهان آغاز کردند. ترکیب سپاهان در این دیدار به شرح زیر است: سید حسین حسینی- محمد دانشگر – محمدامین حزباوی – احسان حاجی‌صفی – آریا یوسفی، عارف حاجی‌عیدی – آرش رضاوند – محمدمهدی […]

دو تیم سپاهان و استقلال امروز دیدار معوقه خود در چارچوب هفته دهم لیگ برتر را از ساعت ۱۷:۰۰ در ورزشگاه نقش جهان آغاز کردند.

ترکیب سپاهان در این دیدار به شرح زیر است:

سید حسین حسینی- محمد دانشگر – محمدامین حزباوی – احسان حاجی‌صفی – آریا یوسفی، عارف حاجی‌عیدی – آرش رضاوند – محمدمهدی لطفی – ایوان سانچز – محمد عسگری و ریکاردو آلوز

ترکیب استقلال در این بازی به شرح زیر است:

آنتونیو آدان – صالح حردانی – روزبه چشمی – رستم آشورماتوف- امیرمحمد رزاقی‌نیا – نازون – منیر الحدادی – سامان فلاح – علیرضا کوشکی – حسین گودرزی و یاسر آسانی

شرح گل‌ها:

دقیقه ۱۰: یاسر آسانی توانست با ضربه پنالتی گل اول استقلال را به ثمر برساند. صحنه خطای منجر به گل را VAR اعلام کرد.

دقیقه ۱۴: ارسال حاج‌صفی از سمت راست خط دفاعی استقلال با اشتباه آشورماتوف به گل اول سپاهان تبدیل شد. در این صحنه یک گل‌ به خودی اتفاق افتاد.

نیمه اول بازی با تساوی یک – یک تمام شد.

دقیقه ۹۰ +۳: ارسال یاسر آسانی از سمت چپ خط دفاعی سپاهان را قلی‌زاده با یک ضربه سر به تیرک کوباند و برگشت آن را به گل دوم استقلال تبدیل کرد.

پس از این گل سپاهان در صدد جبران بر آمد اما فرصتی پیدا نکرد و بازی با برتری ۲ بر یک استقلال تمام شد.

حواشی بازی:

*براساس اعلام گزارشگر بازی بیش از ۳۰ هزار هوادار در ورزشگاه نقش جهان حضور پیدا کردند.

*بررسی صحنه پنالتی استقلال چند دقیقه‌ای وقت بازی را گرفت و در پایان نیمه اول داور بازی ۹ دقیقه وقت تلف شده لحاظ کرد.

*ماشاریپوف در این بازی برای اولین بار در فصل جدید برای استقلال به میدان رفت. او به عنوان یار جانشین وارد زمین شد و پس از گل دوباره تعویض شد و به بیرون رفت.

انتهای پیام/

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید