حسام‌الدین آشنا مشاور حسن روحانی در شبکه اجتماعی ایکس در تویئیتی با فرم و شکل سوال و جواب نوشت: س: با عرض پوزش از آدم خبره ای مثل جنابعالی ، متلک انداختن به مسئولین نظام، آن هم در این شرایط کار سنجیده ای به نظر نمی رسد! ج:من متلک نمی اندازم. صریح گفته ام اگر […]

حسام‌الدین آشنا مشاور حسن روحانی در شبکه اجتماعی ایکس در تویئیتی با فرم و شکل سوال و جواب نوشت:

س: با عرض پوزش از آدم خبره ای مثل جنابعالی ، متلک انداختن به مسئولین نظام، آن هم در این شرایط کار سنجیده ای به نظر نمی رسد!

ج:من متلک نمی اندازم. صریح گفته ام اگر احساس شود رئیس بانک مرکزی بدنبال اهداف سیاسی است حتما تلاش هایش بی ثمر می ماند.

س:تعریف شما از اهداف سیاسی چیست؟مگر اقتصاد وسیاست در عرصه عمومی از هم جدا شده اند؟یا اگر برفرض اینکه آقای همتی در بانک مرکزی خوب عمل کنند نباید کاندیدای ریاست جمهوری شوند؟ اگربا هدف مطرح شدن به عنوان یک کاندیدای ریاست جمهوری،بانک مرکزی را خوب اداره‌کنند مرتکب خلافی شده‌اند؟

ج:برعکس است اگر حس شود دنبال ریاست جمهوری هستند در کاسه ایشان می گذارند.اگر با توجه به آینده سیاسی خود بخواهند تصمیم بگیرند آمادگی برای تصمیمات سخت و نامحبوب را از دست می‌دهند.

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید