سرگیف، ستاره تازه وارد پرسپولیس در لیگ ازبکستان یک مهاجم گلزن است اما در خارج از کشورش آماری معمولی به نامش ثبت کرده است. کیهان ورزشی-به نقل فارس، ایگور سرگیف، مهاجم تازه وارد پرسپولیس طبق آمار امروز (سه‌شنبه) سایت ترانسفرمارکت هر زمان که لژیونر شده با افت ۱۰۰ درصدی در آمار گلزنی‌اش مواجه شده است.سرگیف […]

سرگیف، ستاره تازه وارد پرسپولیس در لیگ ازبکستان یک مهاجم گلزن است اما در خارج از کشورش آماری معمولی به نامش ثبت کرده است.

آمار معمولی مهاجم تازه وارد پرسپولیس

کیهان ورزشی-
به نقل فارس، ایگور سرگیف، مهاجم تازه وارد پرسپولیس طبق آمار امروز (سه‌شنبه) سایت ترانسفرمارکت هر زمان که لژیونر شده با افت ۱۰۰ درصدی در آمار گلزنی‌اش مواجه شده است.
سرگیف در ترکیب پاختاکور به صورت میانگین هر ۲ بازی یک گل به ثمر رسانده، اما این آمار وقتی لژیونر شده در هر ۴ بازی به یک گل نزول پیدا کرده است.
البته مهاجم ازبکستانی در فصل گذشته لیگ این کشور، بهترین آمار دوران فوتبالی خود را ثبت کرده و موفق شده در ۲۹ بازی ۲۰ گل به ثمر برساند.
سایت ترانسفرمارکت گزارش می‌دهد که سرگیف حدود ۲۶۰ بازی در سوپرلیگ ازبکستان انجام داده و حدود ۱۴۰-۱۴۵ گل (شامل آقای گلی با ۲۴ گل در ۲۰۱۵ و ۲۰ گل در ۲۰۲۵) به ثمر رسانده تا میانگین گلزنی: ۰.۵۷ گل در هر بازی را به نامش ثبت کند.
اما طبق گزارش این رسانه، ستاره ازبک در لیگ‌های خارج از ازبکستان (چین، امارات، قزاقستان، تایلند) حدود ۱۰۰-۱۱۰ بازی انجام داده و ۳۰-۳۵ گل (مثلاً ۱۷ گل در قزاقستان با توبول، ۵-۷ گل در تایلند، ۱ گل در چین و ۱ گل در امارات) به ثمر رسانده تا میانگین گلزنی ۰.۳۰ گل کاهش یابد یعنی تقریبا در هر بازی نصف شده است.

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید