همه می‌دانستند که در بازی هفته هجدهم فولاد و پرسپولیس در اهواز، هیچ بازیکن یا مربی به اندازه فرشاد احمدزاده انگیزه برای موفقیت ندارد. فرشاد که در این یک دهه بارها پیراهن پرسپولیس را پوشیده و قبلاً همین مسیر تهران به اهواز را طی کرده بود احمدزاده فصل قبل زیر فشار انتقادات بود. او خواسته […]

همه می‌دانستند که در بازی هفته هجدهم فولاد و پرسپولیس در اهواز، هیچ بازیکن یا مربی به اندازه فرشاد احمدزاده انگیزه برای موفقیت ندارد. فرشاد که در این یک دهه بارها پیراهن پرسپولیس را پوشیده و قبلاً همین مسیر تهران به اهواز را طی کرده بود

احمدزاده فصل قبل زیر فشار انتقادات بود. او خواسته مربیان را اجرایی می‌کرد  اما هواداران از او گل زنی و گلسازی می‌خواستند. در آغاز این فصل قرار بود به سپاهان برود، اما ماندنی و راهی دفاع چپ شد که بسیار از دروازه دور است. سرانجام هم که به اجبار به فولاد رفت.

در اهواز، پرسپولیس با یک پنالتی دقیقه ۹۰ صاحب گل مساوی شد. فولاد هم ۱۰ نفره و بهترین فرصت برای قرمزها بود تا گل دوم را بزنند اما فرشاد احمدزاده با آن قامت کوتاه، روی یک ضربه کرنر به تیر اول با ضربه سر دروازه نیازمند را گشود و همانجا به زمین نشست و بغضش ترکید.

فرشاد احمدزاده بعد از سه سال گل زد، او که با وجود قد کوتاه از نظر پرش و تایمینگ در پرش یکی از بهترین سرزنان فوتبال ماست. در همین مسابقه فرشاد دو بار با ضربه سر نزدیک بود دروازه پرسپولیس را باز کند و بار سوم این کار را کرد. اما مهمتر از این پرش و ضربه سر و با ارزش‌تر از حساسیت این سه امتیاز، آن چیزی بود که باعث انفجار احساسات فرشاد شد.

بغض فرشاد بعد از تحمل فشارهای فراوان در پرسپولیس به خاطر گل نزدن ترکید. آن هم با گلزنی به خود پرسپولیس! تصور کنید بازیکنی را به جرم گل نزدن از تیمی کنار بگذارند و سپس ۱۰ نفره بعد از دقیقه ۹۰ از همان بازیکن و تیمش گل دریافت کنید!

اینجا را بخوانید: مورد عجیب چپ پای پرسپولیسی؛ مسافر همیشگی مسیر تهران – اهواز

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید