فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی، در پاسخ به این سؤال درباره جراحی اقتصادی دولت و انتقادات مخالفان این سیاست ارزی نسبت به زمان اجرای آن، بیان کرد: این جراحی اقتصادی لاجرم باید انجام می‌شد. این کاری شجاعانه بود که شخص رئیس‌جمهور انجام داد و همه اعضای دولت نیز به انجام این اقدام قائل […]

فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی، در پاسخ به این سؤال درباره جراحی اقتصادی دولت و انتقادات مخالفان این سیاست ارزی نسبت به زمان اجرای آن، بیان کرد: این جراحی اقتصادی لاجرم باید انجام می‌شد. این کاری شجاعانه بود که شخص رئیس‌جمهور انجام داد و همه اعضای دولت نیز به انجام این اقدام قائل هستند. تمام تلاش خود را می‌کنیم که این جراحی اقتصادی به بهترین نحو انجام شود. جلساتی هم که هر شب برگزار می‌شود، در همین راستاست.

به نقل از خبرآنلاین؛ صادق با اشاره به برنامه‌های این وزارتخانه خاطرنشان کرد: وزارت راه در حوزه مسکن محرومان، در حوزه تسهیلات برای رانندگان کامیون‌داران، و همچنین برای واردکنندگان و تولیدکنندگانی که با زنجیره حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای، هوایی و دریایی در ارتباط هستند، دو مصوبه بسیار خوب دارد.

وی درباره تأثیر حذف ارز ترجیحی بر قیمت مسکن و اجاره‌بها گفت: به هر حال این موضوع بر مصالح اثر خود را خواهد گذاشت که برای آن پیش‌بینی‌هایی انجام داده‌ایم. درخواست ما این بوده و در کارگروه نیز بررسی شده است و ان‌شاءالله به‌زودی ابلاغ خواهد شد که افزایش سرمایه بانک مسکن به میزان سطح من، محقق شود.

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید