دنیل گِرا، مدافع جدید مجارستانی پرسپولیس، در گفت‌وگو با رسانه مجارستانی M۴ Sport درباره انتقالش به فوتبال ایران، شرایط تازه خود در تیم قهرمان ایران و انگیزه‌های بزرگش صحبت کرد. دنیل گرا، مدافع مجارستانی درباره اولین بازی خود برای پرسپولیس که با شکست ۳ بر یک مقابل فولاد خوزستان همراه بود، گفت: مدتی بود که […]

دنیل گِرا، مدافع جدید مجارستانی پرسپولیس، در گفت‌وگو با رسانه مجارستانی M۴ Sport درباره انتقالش به فوتبال ایران، شرایط تازه خود در تیم قهرمان ایران و انگیزه‌های بزرگش صحبت کرد.

دنیل گرا، مدافع مجارستانی درباره اولین بازی خود برای پرسپولیس که با شکست ۳ بر یک مقابل فولاد خوزستان همراه بود، گفت: مدتی بود که بازی نکرده بودم چرا که نزدیک به توافق با باشگاه جدیدم بودم. بازی‌های آماده‌سازی را هم از دست دادم و پس از یک ماه حضور دوباره در میدان تا حدی عجیب بود. لیگ ایران بسیار فیزیکی است و همه تیم‌ها با شدت پرس می‌کنند. تعداد زیادی نبرد یک به یک وجود دارد و مطمئنم در این بخش پیشرفت خواهم کرد.

او درباره پست تخصصی خود در پرسپولیس نیز خاطرنشان کرد: سرمربی من را بیش‌تر به عنوان مدافع راست به کار می گیرد اما ممکن است به عنوان وینگر دفاعی هم بازی کنم.

گرا درباره تعجب طرفداران خود از انتخاب لیگ ایران نیز گفت: آرزوی قدیمی من این بود که جلوی تماشاگران زیاد بازی کنم. آن‌ها در حال بازسازی ورزشگاه خود هستند و وقتی آماده شود، می‌توانم در مقابل ۱۰۰ هزار نفر بازی کنم که اتفاق خیلی بزرگی است. مدت‌ها بود قصد داشتم لژیونر شوم و و فرهنگ جدیدی را تجربه کنم، بنابراین فوراً وارد مذاکره شدیم. من همیشه به حس‌های درونم گوش می‌دهم. تا حالا هم نظر دیگران که تعجب کردند یا ناراحت شدند نیز مرا تحت تأثیر قرار نداده است.

وی افزود: با وجودی که از خانواده و دوستانم دور شده‌ام اما مردم ایران مهربان هستند و هم‌تیمی‌ها نیز من را خوب پذیرفته‌اند و حتی قصد دارم زبان فارسی را یاد بگیرم.

گرا تاکید کرد: مهم‌ترین هدفم قهرمانی در لیگ ایران با پرسپولیس و تلاش برای موفقیت در لیگ قهرمانان آسیاست.

مدافع مجارستانی پرسپولیس که علاقه زیادی به سرودن شعر دارد در پایان خاطرنشان کرد: شاید در آینده کتاب اشعارم را منتشر کنم. سرودن شعر ذهن من را آرام می‌کند.

بیشتر بخوانید: خرید جدید پرسپولیس هنوز کار دارد

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید