المپیاکوس فردا در چارچوب هفته نوزدهم سوپرلیگ یونان به مصاف آاک می‌رود؛ دیداری که برای شاگردان خوزه لوئیس مندیلیبار اهمیت ویژه‌ای دارد، چرا که آن‌ها به‌دنبال ادامه روند پیروزی‌های خود در لیگ و صعود به صدر جدول هستند؛ آن هم در شرایطی که یک بازی کمتر نسبت به رقبا دارند. این مسابقه از چند جهت […]

 المپیاکوس فردا در چارچوب هفته نوزدهم سوپرلیگ یونان به مصاف آاک می‌رود؛ دیداری که برای شاگردان خوزه لوئیس مندیلیبار اهمیت ویژه‌ای دارد، چرا که آن‌ها به‌دنبال ادامه روند پیروزی‌های خود در لیگ و صعود به صدر جدول هستند؛ آن هم در شرایطی که یک بازی کمتر نسبت به رقبا دارند.

این مسابقه از چند جهت برای المپیاکوس کاملاً کلیدی تلقی می‌شود. سرخ‌وسفیدها پس از نمایش درخشان و پیروزی بزرگ در آمستردام، حالا باید تمرکز کامل خود را روی یک چهارگانه سخت از بازی‌ها مقابل آاک، آسترواس، پاناتینایکوس و لِوادیِاکوس بگذارند.

یکی از بهترین بازیکنان المپیاکوس در دیدار برابر آژاکس، بار دیگر مهدی طارمی بود؛ بازیکنی که علاوه بر ارسال پاس گل برای گل نخست مارتینز، با دوندگی بالا و پوشش مداوم فضاها نقش مهمی در ساختار تیم ایفا کرد؛ دقیقاً همان چیزی که مندیلیبار از مهاجمانش انتظار دارد.

مهاجم ایرانی در آن مسابقه ۱۱.۵۱ کیلومتر دوندگی داشت؛ آماری چشمگیر که به‌تنهایی گویای میزان تأثیرگذاری اوست. سرمربی باسکی المپیاکوس به نظر می‌رسد به ترکیب ۴-۴-۲ به یک فرمول قابل اتکا رسیده؛ سیستمی که در آن طارمی عملاً به‌عنوان «فالس ناین» پشت مهاجم اصلی بازی می‌کند، اما هم‌زمان بارها به محوطه جریمه اضافه می‌شود.

مندیلیبار قصد دارد مقابل آاک نیز از همین ایده استفاده کند؛ رویکردی که هدفش ایجاد شکاف‌های متعدد در خط دفاعی حریف و پرس مؤثر برای بازپس‌گیری توپ و افزایش قدرت تهاجمی تیم است.

با توجه به این شرایط، به نظر می‌رسد مهدی طارمی به‌سختی از ترکیب اصلی خارج شود و محتمل‌ترین سناریو این است که المپیاکوس با حداقل تغییرات نسبت به دیدار اروپایی اخیر خود پا به میدان بگذارد.

منبع خبر: افکار

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید