با وجود شایعات مبنی بر پیوستن مرضیه جعفری، بهترین مربی زن آسیا، به کادر فنی تیم فوتبال زنان استقلال پس از صعود به لیگ برتر، فریده شجاعی، نایب رئیس بانوان فدراسیون، این انتقال را به طور رسمی تکذیب کرد و اعلام نمود که جعفری به کار خود در تیم ملی و خاتون بم ادامه خواهد […]

با وجود شایعات مبنی بر پیوستن مرضیه جعفری، بهترین مربی زن آسیا، به کادر فنی تیم فوتبال زنان استقلال پس از صعود به لیگ برتر، فریده شجاعی، نایب رئیس بانوان فدراسیون، این انتقال را به طور رسمی تکذیب کرد و اعلام نمود که جعفری به کار خود در تیم ملی و خاتون بم ادامه خواهد داد.

تیم فوتبال زنان استقلال تهران پس از کسب مجوز صعود به لیگ برتر فصل آینده، با هدایت مریم حسن‌زاده، توجهات زیادی را به خود جلب کرده است. این تیم که در لیگ دو عملکردی فوق‌العاده داشت (تنها دو گل دریافت کرده و در فینال با ضربات پنالتی به قهرمانی رسید تا لیگ یک را فتح کند)، حالا برای حضور در سطح اول فوتبال زنان ایران برنامه‌ریزی می‌کند.

در این میان، گمانه‌زنی‌ها درباره نیمکت استقلال در لیگ برتر بالا گرفته بود و نام مرضیه جعفری به عنوان مهم‌ترین گزینه مطرح شد. جعفری که سابقه قهرمانی‌های متعدد با تیم خاتون بم و هدایت تیم ملی زنان ایران را در کارنامه دارد و اخیراً به عنوان بهترین مربی زن قاره آسیا در سال ۲۰۲۵ انتخاب شده، به دلیل موفقیت‌های چشمگیرش، گزینه‌ای جذاب برای استقلال به شمار می‌رفت.

فریده شجاعی، نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال به طور قاطع این انتقال را رد کرد و گفت: «مرضیه جعفری در تیم ملی است و جای دیگری نمی‌رود. البته که مربیان بزرگ پیشنهاد زیاد دارند اما قاطعانه می‌گویم او با اینکه استقلالی است به این تیم نمی‌رود. برای او تیم ملی در وهله اول و بعد بم مهم است.»

این اظهار نظر نشان می‌دهد که مریم حسن‌زاده، سرمربی فصل گذشته که استقلال را از لیگ دو به لیگ برتر رساند، فعلاً با چالش تغییر نیمکت سرمربیگری مواجه نخواهد شد، مگر آنکه باشگاه تصمیم دیگری بگیرد.

بیشتر بخوانید: پرسپولیس و گل‌گهر بازیکن ندادند؛ سرمربی تیم ملی شاکی شد

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید