تصادف مرگبار پژو و اتوبوس در جاده دزفول–شوشتر
تصادف مرگبار پژو و اتوبوس در جاده دزفول–شوشتر

به گزارش تابناک به نقل از آفتاب نیوز؛ رضا معمارزاده روز یکشنبه اظهار کرد: این حادثه ساعت ۷:۳۰ امروز در جاده دزفول به شوشتر، بعد از کارخانه فولاد رخ داد که بلافاصله پس از اعلام به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵، پنج تیم عملیاتی به محل حادثه اعزام شدند. وی با بیان اینکه اتوبوس در زمان […]

تصادف مرگبار پژو و اتوبوس در جاده دزفول–شوشتر

به گزارش تابناک به نقل از آفتاب نیوز؛ رضا معمارزاده روز یکشنبه اظهار کرد: این حادثه ساعت ۷:۳۰ امروز در جاده دزفول به شوشتر، بعد از کارخانه فولاد رخ داد که بلافاصله پس از اعلام به مرکز ارتباطات اورژانس ۱۱۵، پنج تیم عملیاتی به محل حادثه اعزام شدند.

وی با بیان اینکه اتوبوس در زمان وقوع حادثه فاقد مسافر بوده است، افزود: راننده اتوبوس دچار مصدومیت شده است که به‌دلیل شدت تصادف، در پشت فرمان گرفتار شده و عوامل آتش‌نشانی در حال انجام عملیات رهاسازی وی هستند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دزفول با اشاره به اینکه پنج فوتی این حادثه از سرنشینان خودروی پژو هستند، گفت: اقدامات اولیه درمانی و تریاژ مصدومان در محل انجام و مجروحان برای دریافت خدمات تخصصی‌تر به بیمارستان بزرگ دزفول منتقل شدند.

معمارزاده به وسعت این حادثه اشاره و خاطرنشان کرد: هماهنگی‌های لازم با سایر دستگاه‌های امدادی و خدماتی انجام شده است.

جاده دزفول به شوشتر یکی از جاده‌های دوطرفه و ناایمن منطقه است و سالانه افراد زیادی در این محور جان خود را از دست می‌دهند.

طرح چهار خطه کردن این جاده در دستور کار بوده و برای تکمیل نیازمند تزریق اعتبار است.

منبع خبر: تابنـاک

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید